Saturday, December 10, 2011

Cerita Usang

Siyez doh. Bapak lama aku tak update binatang nie. Tp aku bz doh. Kat tmpt aku kerja 2 haram internet. So, takda la update binatang ni. Last aku update pun, klu xslap on july. Miss sesangat. Act aku byk sesangat nak luah. Tp mcm mls gak. Karang org ckp aku dok jaja crita sendiri.

Korang thu tak. Banyak2 hal jdi kt aku. Sampai aku sendiri dh naik fadeup. Cubalah org dpt baca isi hati aku nie. Taklah org selfish. Kadang2 aku nak jerit jerk kat telinga smua org yg buat aku fade up. Terutama pasal kerja la. Adoii rimas. Nak muntah tgk keja yg melambak2. Klu lah aku nie robot. Mmg penoh bergayalah. Tak yah org nur sana nur sii. Gerenti aku ckp nur sedia berkhidmat. Hhahaha. Ah lupakan pasal keja. Buat sakit jiwa je.

Aku nak tya. Korang percaya hantu tak? Santau? Pukau? Buatan org? Or sekutu dgn nya lah. Klu tak wujud, takan la ada yg terkena. Aku kurang psti gak. Tp klu dh ada kejadian langit dan bumi. Kejadian alam dan kejadian manusia serta benda ghaib. Opcoz la benda tu wujud kan. Nak percaya tu mcm mana erk. Haha. Kan skg pn manusiaberpegang pada ajaran jin & syaitan. No komen.

Aku xthu nak crita mcm mana. Otak serabut. Lagipun aku clu pening & tekanan drh aku pun rendah. Susah gak klu aku ckp aku terkena buatan org. Tp, symtoms nya ada. Contoh, rsa mcm ada org dudok bertenggek kat bhu aku nie. Then penat sesangat, bgn tgh mlm seolah2 ada org kejut, susah tdo & clu tgk bnda pelik2. Bayangan la. Yg ngukuhkan lg fakta. Ada seorang minah warning aku. Ckp aku kcu laki dia, pdhal laki dia yg tergila2kan aku. Ayat takleh blah la wei. Mcm la lawa. Muka mcm buntut kuali. Haha. Kadang2 ak mcm ntah. Susah2 mhu ckp. Asal je maghrib kompom aku lesu. Adoi. Susah la wei. Byk benda aku pk. Terutama kesihatan aku. Wat should i do. Ahh, percaya dgn kekuasaan Allah. Biar je lah. Insya Allah xda apa2 tu. Oklah. Ngantok, len kali aku sambong crita ag. Tq 4 reading my stupid story. Bye korang & luv u all.

0 Budak Hitam: