Saturday, June 4, 2011

OMG : Fatin Liyana

Aku nie clu berjalan2 menjelajah bl0g orang. Suka suki membaca tapi tak meninggalkan jejak p0n. Macam mana orang nak cari aku kan. Haha. Bukan malas tp malu lah. K0men punya k0men, Belum tentu orang membalas k0men kt kan. Apatah lagi untuk mengunjung bl0g aku yang serba kekurangan ini. Haha. Lagi pon aku bukan la t0p bl0gger yang d gembar gemburkan orang. Stakat men redah je penulisan aku nie. Bahasa terab0q lagi. Haha. Seperti mencari udang di celah batu. Apa kaitan?. Haha.

Antara blog perempuan yang aku suka bukak CIK EPAL GONJENG (aksi makan melampau), SHEA RASOL (the bez fashionista), YUYU ZULAIKHA (blog comel) & HANIS ZALIKHA (like her so much. So beautifull). Ada lagi blog perempuan yang aku suka terjah, macam IRINE NADIA, ELIA, MARIA ELENA n etc. Banyak lagi la. Tak larat aku nak senaraikan. Haha. Klu lelaki lak. Mesti la blog tidak asing lagi. Blog ABG BEN, ZACK ZUKHAIRI & AIZUL MARCELLO. Tapi zack zukhairi sekarang nie jarang update la. Rindu gak ngn dia nya karya. Huhu.

Korang nampak tak title aku kat atas tu. OMG : FATIN LIYANA. Korang mesti kenal kan dengan FATIN LIYANA. Kenapa dia menjadi title entri aku kali nie. Haha. Tak der apa sebenar nya. Saja nak gthu, aku tetiba suka melayan blog dia pulak. Walaupun slama nie ada la skali dua aku jenguk bl0g dia bebanding bl0g retis2 yang lain. Akhirnya aku menunjukan minat untuk menghabiskan masa aku yang tak pernah terisi bet0l ini dengan membaca entri dia yang dul02. Haha. Layan gak walaupun panj0ng leb0r penulisannya.

VOTE HER (saja tolong promote)

Cantik kan dia. Berangan lak aku "KLU LAH AKU SECANTIK DIA, BAHAGIANYA HIDUP". Dh la bijak. Cantik pulak tu. Memang habis-habisan la aku berangan. Klu lah aku lelaki, memang aku tergila2kan dia. Oops. Terover lak aku memuji. K lah korang. Stop here for diz entri.

p/s : Sori to Fatin Liyana coz cil0k gambar dia. :p

0 Budak Hitam: