Wednesday, June 15, 2011

Iklan : ChurpChurp

Aku fikir aku dh lama tak update bl0g. Rupe2 nya baru satu hari aku tak update. Hehe. Semalam aku tak wat entri ek. Haha. Lupa lak aku. Hehe. Sori k0rang yang sudi menjeng0k Blog aku. Hehe.

Act, hari nie tadi. Aku dh td0 kejap jerk. Then aku terjaga dan aku terus buat apa yang patut. Yang pasti nya d0ing sumthing important la as a muslim. Huhu. Ok2. Taknak crita s0al agama. Karang people said aku nie bajet alim pulak. Haha. Aku nak crita pasal ChurpChurp. Apa itu? Aku sendiri tak tahu mula2 weii. Lepas aku daftar n belek2. La COMMUNITY rupenya. Mesti yang dh tahu cakap aku nie ketinggalan zaman. Act, aku tak ketinggalan zaman 0k. Act, aku dh lama tahu pasal churpchurp nie. tp aku tak pernah nak j0in. Mana dtg aura nya, hari ini tetiba lak aku tergerak hati nak j0in. So aku j0in la. Atleast bertambah gak iklan kat bl0g hod0h aku ni. Erm, mesti k0rang heran kan mana perginya aku nya iklan. Korang click CHATBOX tu. So, nampak la iklan kat situ. So, jangan la malu2 nak tekan klu dh nampak iklan tu k. Haha.

Berbalik pada churpchurp tadi. Klu korang nak daftar. Mudah je. Korang tgk kat bawah nie. Pastu korang nampak LINK. Korang tekan la.

Klik SINI.

Korang mesti carik kan. Mana link yang aku cakap nie. Alah korang nie. Alah mudah tegal biasa. Nampak tak klik SINI. klik la SINI tu. Hahaha. Aku wat lawak bod0h la korang. Sori. Gurau je tau. Hehe. So, Klu korang tak malu korang clik n daftar la k. Simple je. Tak yah kuar m0dal berjuta2 nak j0in. Juz iklan kan je. Korang dh dpt duit. Huhu. Sekian dari aku.

p/s : Klu korang sudi korang klik la INI dan klik la ITU. TQ 4 reading.

1 Budak Hitam:

wa khairul onggon said...

Churp.. churp? hehehe.. Lama dah tak berkawan dengan nuff nang hehehe...