Saturday, June 4, 2011

Gambit Saifullah VS Bloggers

Ermmmmm

Weii2, GAMBIT SAIFULLAH mengam0k tahap dewa kayangan. KENAPA? Kalau tak der angin, takan pokok bergoyang. Dia mengam0k dengan bloggers la tapi SIAPA. Dia menti0n BLOGGERS. So, Banyak nya. Terasa lak aku. Ada lagi. Korang tgk la kat Twitter or Facebook dia k. Aku malas nak copy. Sori GS, juz info to readers. Haha. Korang tahu tak. Banyak2 benda yang aku baca aku paling rasa nak pecah perut gelak bila baca part nie.

Sungguh terharu aku ngn ko GS.

Oppss. Aku TEROVER pulak sekarang nie. Haha. Karang aku wat entri nie karang. Aku termas0k dalam bloggers yang dia maki tu. AH, ADA AKU KESAH. Sori GAMBIT.

Berkenaan dengan VIDEO HANGAT dia tue. Persoalannya SALAH SIAPA? Salah LEMBAGA PENAPISAN or GAMBIT sendiri. Korang pk la sendiri k. Aku nak k0men lebih2 kang tak pasal2 aku yang kena maki hamun si GAMBIT & yang berkaitan nie. Aku tak nak la kerana aku si GAMBIT SAIFULLAH nama yang indah nie & yang lain dpt d0sa free.

Video Hangat Masa Kini.

Act, aku nak wat entri pasal video nie b4 dia mengam0k. Tapi aku tgk banyak sangat bl0gger yang wat entri pasal VIDEO si gambit nie. So, aku juz tumpang baca je lah. Ok nie pendapat aku lak pasal VIDEO HANGAT tu.
  • THUMB UP for GAMBIT SAIFULLAH cbb berjaya membuat VIDEO setaraf dengan VIDEO INTERNATIONAL.
  • VIDEO nie terlalu OPEN la.
  • Macam Video LUCAH.
  • Lagipun nie bukan budaya kt ORANG ISLAM.
  • Kenapa tak buat video lebih sopan lagi untuk menceritakan pasal kisah suami isteri nie.
  • Penyanyi dah la over. Since lakonan pun Over.
Ermmmm. Apa2 pun ALLAH dh jadikan manusia OTAK dan AKAL FIKIRAN. Tu je la k0t pendapat aku berkenaan dengan video tu. All peoples make mistake la. Kt pun pernah wat mistake. Harap2 dia cepat insaf dan mengaku kesalahan dia. Klu korang nak si GAMBIT nie Stop mencarut or maki hamun. Korang stop la push or carut dia. Bak kata dia, Dia leh terima klu orang bagi pendapat el0k pasal dia. So, apa yang korang perlu buat. Hormat each others la k. Tak la jadi isu besar. (AYAT SINDIRAN YANG PENUH MAKNA)

Hope tak der yang sakit hati lak pasal aku wat entri nie. Aku tak support mana2 pihak. Cuma aku as a blogger pun terasa bila GAMBIT maki bloggers. Dalam Hati ALLAH je tahu. Haha. Hope isu nie settle. Saling memaafi la k korang. Haha. Pandai2 lak aku. Apa2 pun luv U all.

p/s : Baca lanjut untuk kisah sebenar. Klik SINI.

2 Budak Hitam:

Miss Jingga said...

dulu minat die (GS) tp skang da kureng...adoi

Nur Adiratna said...

Mis Jingga :

Ish...Memang tak pernah minat...
Baru tahu nama dia gambit...
Pernah la tgk muka dia dalam AWAN DANIA...
Ciss bedebah bet0l dia..
Igtkan nak Ok...
tgk2..Memang kureng asam...