Wednesday, June 8, 2011

Cara Aku Untuk Melupakan En.Tenggiling

Hari ni, aku bangun je td0. Macam biasa lah. Mesti teringat En.Tenggiling. Nak call tp tak perlu lah. Then, aku biarkan je lah perasaan nie berlalu. Then, g tgk muka kat cermin. Hahaha. Kuar je aku bilik terus aku cakap kat adek aku, teman aku g interview. Dia ok je klu aku mintak teman. On je. Hehe. Then, Korang tahu tak. Aku tak jadi p interview. Atas alasan, biar aku sendiri yang tahu. Haha. Terus balik rumah.

Dalam pukul 4.30 pm, aku ngn adik aku g RUMAH ARNAB. Locati0n, rahsia. Hahaha. Korang tahu apa jadi. Tetiba lak aku amek arnab adik aku. Aku letak la kat luar. Saje je nak suruh dia lepak lua. Then, adik aku kuar seekor lagi. Hahahaha. Leka aku tgk arnab tu makan rumput. Di datangi seekor kucing. Kucing tu makcik aku punya. We call BAJI. Korang tahu tak dia buat apa kat arnab tu. Dia bergurau senda macam dia begurau dengan Abang dia si Cantik pulak. Hahaha.

video

Masa dia bergurau kejar mengejar dalam video tu. Dia lari sampai ke blakang, then mas0k bawah rumah. Niat aku nak p jogging hari nie terbantut akhirnya exercise dengan cubaan menangkap arnab yang terlepas sampai kat bawah rumah. Yang sekor lagi jat0h longkang. Nasib dpt di selamatkan. Gempak weiii. Laju gila arnab berlari rupa nya. Haha. Alhamdulillah, selamat gak di selamatkan yang mas0k kat bawah rumah tue. Tu pun dh brapa lama kt orang cuba. Dh nak give up dh. Ad0i. Lucu bet0l. Hehe.

Settle je smua, aku ngn adik terus balik. Memang penat satu badan la kerana itu arnab. Haha. Sampai rumah aku mas0k bilik mak aku n tgk crita NORA ELENA. Aku tak dpt nak tgk crita kat bawah c0z diaorang tgk crita CINTA MELODY. Huhu. So lepak dlm bilik mak aku la. Then, mak aku cakap p siap. Nak g kenduri kesyukuran kawan ayah. So, aku siap la. Teman mak konon nya. Hehe.

Seronoknya hari nie. Tapi still gak tak leh lupa En.Tenggiling. Sekarang nak td0. Berjaya atau tidak. Insya ALLAH. Hehehe. Sebel0m tu. Tgk la muka c0mel aku masa g kenduri tak. Hehe. Sekian.

2 Budak Hitam:

nGiau said...

hye..tida pa..nanti2 boleh lupa la tu.:D

Nur Adiratna said...

insya ALLAH...
But n0w alhamdulillah..