Wednesday, May 18, 2011

Sepetang Di Beijing

Beijing la sangat. Haha. Ok 16.05 yang lepas. Aku ngn member aku g Beijing. Saja lepak sehari je kat situ. Lepak buang masa. Member aku yang ajak sebenarnya. Aku 0n je, klu orang ajak. Apatah ag aku nie tak reti d0k diam. Orang nak bawak. No hal. I OK je. Haha.
.PILOT.

.CO-PILOT.

Berangan lak aku kan. Haha. Takpe. Nan had0. Asal ade ckit2 macam beijing 2 kira OKLAH. haha. Act, aku ngn member aku p lepak kat BUKIT 5. Why nama nya BUKIT 5. Aku sendiri tak tahu pe jadah ntah naper tempat tu leh jadi bukit 5. Nak cakap ada 5 bukit kat situ. Memang 0ut la. Sori k kawan2. Aku tak kaji lagi sejarah silam atau sejarah bukit 5 nie. Aku men tibai je. Hehe. Seronok gak dpt jumpa dieorang.

Kepala menara tidak kelihatan. Siapa Snap??

Jenn Yang tinggi seperti menara.

Timah yang agak gebi dibandingkan dengan menara.

Isz yang c0mel seperti menara itu.

Act, aku ngn Jenn memang agak rapat la. Ala clu gak jumpa. Al maklum la d0k satu perumahan. Yang lagi 2 orang tue. Timah n Isz dorang d0k kat, aku pun tak tahu nak habaq. Satu hal lagi, diaorang keja luar kawasan. So, aku susah la nak jumpa d0rang nie. Jenn skg p0n dh p0sting kat PAKAN. Ala aku cakap pun bukan k0rang tahu p0n. Ntah2 orang sarawak sendiri pun tak thu mana tempat tu. Huhu. Timah lak keja kat tanj0ng mani (tanjung manis). Haha. Aku wat gimik ke cakap tanj0ng mani. Act, memang nama tempat tu b4 tuka nama. Nama nya tanjung mani. Jangan gelak k. Tanj0ng duit dalam erti kata yang lain. Haha. Then, insan c0mel Isz lak kerja kat MUKAH. Walaupun kadang2 diaorang balik hujung minggu ke SIBU. For sure, susah weii nak jumpa dieorang. Biasalah, utamakan keluarga. Hehe.

Act, yang tak de dalam gambar ada la beberapa orang, WANNA, IPPY, PUA'. Kiteorang biasa kumpul ramai2. Klu dpt kumpul mesti salah sorang takde. Tak bez la rasa nya. Hehe. Tapi, insya ALLAH. Klu aku kawin k0t smua dpt bkump0l kat majlis nikah aku k0t. Haha. Kalau la. Kalau. Ntah la, tu pun kalau. Huhu.

Namun. Di sini, aku ingin menyatakan bahawasanya. Sesungguhnya, walaupun dieorang takde depan mata aku or ja0h nun di sana. Aku slalu d0akan dieorang berjaya dalam hidup. Dan sejahtera hendaknya. AMIN.

2 Budak Hitam:

Liyana Zahim said...

Eh i found smtg la.. Ce scrol up n scrol down gambo menara tu.. Cam ade ilusi beso kecik je nmpk.. Ke perception sy silap ek? Hehehe..

Nur Adiratna said...

liyana zahim :

erk..
tak paham...
tp memang la macam ada samting...ntah...bila wat banyak kali...pening lak pale eden..huhu