Sunday, May 22, 2011

Photoshoot Part 2

Kesinambungan photoshoot, PART 2. Macam cerita lak kan. Ada part 1 n part 2. Haha. Act, aku nak update je terus tadi. Tapi tak jadi c0z tetiba rasa malas n ngnt0k. Haha. Ok. Klu Photosho0t part 1 kt tgk single je kan. Kali nie berdua. Kira sambungan la tu. Couple2 gitu. Haha. Aku tak upl0ad banyak pun pic. Bukan apa. Klu banyak sangat pic. Nanti bl0g berat tau. Tak larat nak tggu lama2. S0, limit kan pic & aku smallkan saiz dia. H0pe k0rang suke k tgk pic nie. Biasalah aku nie. AMATUR PHOTOGRAPHER. Sila baca el0k2 yang tadi k. AMATUR PHOTOGRAPHER. Hehe.

Model : Nana & Is.
Location : Lake Garden, Sibu.
Photographer : Nur Adiratna.
Camera : Nikon D3000.

Sori, 5 je. Tak leh banyak2. Cbb tuan nye pic tu tak tgk lagi. Alasan yang lain lak. Haha. Hehe. Apa macam. Ok tak. Oklah kan. Erm. Tapi still tak leh lawan PRO. Diaorang pakar. Aku nie budak baru blajar. Haha. Tapi Hope k0rang like it. Hehe. Tapi aku suka sesuatu yg simple. Bak kata orang simple itu menarik. Huhu. Adi0s.

5 Budak Hitam:

Liyana Zahim said...

nk jd model u ley? ahaks..

Nur Adiratna said...

Liyana Zahim :

Hehehehe...
Boleh je klu sudi...

ChaCha said...

nice :) pasni cuba bawak props plak :)

Nur Adiratna said...

Cha :

tq cha...huhu...

Mr. J said...

hi.. i Sibu Bloggers.. terjumpa pla Bloggers Sibu Sarawak. Salam KEnal.