Wednesday, May 11, 2011

Movie Maker : Apa Salah Saya?

Hehe. Nak tahu tak apa? Hari nie aku blaja suatu yang baru. Aku blaja buat video pakai movie maker. Haha. Kelakarnya. Slama nie, aku tak pernah try. Erk, tipu lah aku. Aku pernah nak try. Tapi tak jadi la wei. Ntah kenapa tetiba aku berusaha lak nak blaja benda nie. Macam bez lak aku tgk orang buat. S0, aku try ma bez la. Tapi hasil nya tak de lah bgs mana pun. Banyak benda perlu di perbaiki.

video
APA SALAH SAYA?

Apa macam. Video pendek jer. Lepas nie aku buat panjang leb0r. Nie cubaan semata2. Aku nak buat sesuatu benda yang menarik la. Haha. Tu pun klu aku reti. Aku nie nak cakap cepat pick up p0n tak. Cbb aku nie blaja dari search2 internet jerk. Klu orang ajar. Tak payah la. Len kali je ah. Hehe. Lepas nie aku nak wat suatu yang lebih menarik la. Kalau berkesempatan. Hehe.

4 Budak Hitam:

mad khaz said...

wah wah,semakin maju.

jajah sini
*ziarah dan follow dalam bahasa keron*

haha :P

Nur Adiratna said...

the other KA :

Orang cakap...
klu kt melangkah kedepan...
jangan pernah undur keblakang...
HUhu....
Maju demi diri sendiri...
kan kan kan...:P

mad khaz said...

haha,orait :D

Nur Adiratna said...

the other KA :

OK :p