Sunday, May 8, 2011

Lepaking With Diva Vogeh

Hahaha. Hari yang sungguh gumbira bila dapat lepak bersama dengan DIVA VOGEH NUR HABIBAH AL-WASLI & als0 bec0ming DIVA VOGEH, MILA ADENAN. Act, Diva Bibi like to use her key w0rd DIVA & VOGEH. So, i like 2 combine it. Then, i call her DIVA VOGEH. Haha. Of c0z dia memang VOGEH. VOGEH is VOGUE yang NGEGEH. Ngegeh nie merupakan bahasa sarawak. Maksud nya, GEDIK. Ala tp dia gedik yang semp0i OK. hahaha.

Cerita pasal VOGEH. Teringat kat CIK EPAL GONJENG yang ada menti0n pasal VOGEH kat ENTRY nie. Korang tahu tak. Bila aku baca bl0g CE b0ut VOGEH tu. Aku memang nak menangis. Macam mana lah klu kt orang sebut VOGEH depan dia. Mesti dia gelak sewenang2 nya. Haha.Sakit perut aku wei gelak. Sampai kuar airmata dh nie. Tapi memang sungguh kelakar. Haha. Ok Ok.

Tadi kan ktorang ber5. Mila bawak dia nya kazen & Bibi bawak dia punya kawan. Dan aku bawak diri aku sendiri. Haha. Ktorang tak g mana2 p0n. Juz g makan ABC, Cend0l, Bubur buang panas, Ais jag0ng, Rojak, Roti kawin & Sotong may0nis. Lepas tu, teman Mila cari baju f0r HARI GURU k. Haha. Tapi hasil takde. C0z dia nie ada cerewet sikit. Tak kesah la. Beli g0poh2 pun tak bez, nanti menyesal. El0k jugak dia pilih memilih dulu. Namun setelah penat mencari2 baju yang di ingin tp tidak berkenan di hati, kami terus melangkah pergi ke kedai majalah untuk membeli KOMIK SHIN CHAN. Korang ada, takde kan. Haha. Ala, cikgu mila nak baca k0mik sambil melab0r katakan. Tak la susah sangat dia nak wat pelaburan. Haha.

After dat, Diva Bibi pun mengajak lepak di rumah nya. Tapi sebel0m tu, take away burger tepi jalan yang pames tu. MO'S BURGER. Sodap wa cakap sama lu. Haha. Sampai je rumah DIVA VOGEH nie, terus tgk AF9 yang YA ALLAH tak bez langsung. Tapi layan je la. Sambil2 melantak.

.Muka-muka Diva yang tgh melantak n khusyuk tgk AF.


.Shena n Becoming DIVA VOGEH Mila.


.Nurul kazen kepada Becoming DIVA VOGEH.


.Aku muka tak siap n tak akan jadi DIVA VOGEH.


.Sisa-sisa Makanan tadi la nie, air je tinggal.

Muka DIVA VOGEH is n0t available. Klu aku tunj0k muka dia kat k0rang, nanti k0rang tak leh td0 malam. S0, tak usah d tayang muka DIVA k. Tapi, klu korang pernah baca bl0g aku. K0rang jumpa la ENTRY yang ada muka dia k0t. Ada la wei. Cari la k. Huhu

Masa lepak kat umah si diva nie, menyempat lagi si Diva nie g0reng wadges d0h. Sanggup dia melayan kerenah2 kawan2 dia yang kurang mengada2 nie. Sapa cakap DIVA tak leh mas0k dap0r? B0leh je. Haha.

Tu je k0t crita aku. Dalam pukul 10.30 cam tu, Aku mila n her kazen beransur pulang ke rumah masing-masing. Haha. Bila lah dpt lepak lagi. Masing-masing bz. Aku je tak bz. Dia orang semua orang yang berkejaya. Aku je still d0k kat rumah. Haha. Dats y aku tak leh jadi DIVA mcm diaorang. Miz u all. Hope end of diz m0nth dpt lepak ngn diaorang lagi kat KCH pulak. Huhu. Luv ya.

3 Budak Hitam:

mabk.abubakar said...

oooalah.. aku ingat lepak ngan sape tadi.. hehehe..

mabk.abubakar said...

aku pikir lepak ngan sape tadi.. hehehe..

Nur Adiratna said...

mabk.abubakar :

Hahahhahahhaha...
If u see her face....
i 0so call her DIVA....
:p