Wednesday, May 4, 2011

Koleksi Video Lucah Di Telefon Bimbit Anda

Bila cakap je pasal VIDEO LUCAH. Mesti di kaitkan dengan Lelaki. Kenapa LELAKI suka buat KOLEKSI VIDEO LUCAH kat dalam PHONE dia0rang? Aku pun tak faham. Tak semua lelaki suka buat koleksi video lucah. Tapi kenapa dalam 100 orang lelaki yang aku kenal. 99 orang dalam g0longan ini. Cuma 1 orang je tak. Kenapa? Ulangan soalan. Kenapa LELAKI suka buat KOLEKSI VIDEO LUCAH kat dalam PHONE diaorang?

Aku cuba2 lah tanya kat kaum lelaki berkenaan dengan hal nie. Aku nie pulak tak thu malu bertanya pasal benda2 cam tu. Juz nak thu kenapa? Smua orang pun nak thu kenapa? Kan kan kan. INFO tu. Haha.


Aku : Pesal hah kaum lelaki suka wat k0leksi video lucah??
Lelaki : Apa sal nak thu?
Aku : Mesti la aku nak thu. Info ma.
Lelaki : Suka2.
Aku : Erk, tak kan cuma suka2.
Lelaki : Ish, Korang perempuan. Apa sal nak thu?
Aku : Nak kepastian. Korang tak rasa geli ke simpan benda2 tu kat dalam ph0ne.
Lelaki : Wat pe nak geli. Dah LUMRAH ALAM.

Aku terdiam seketika bila dengar jawapan dia. Naper mesti cakap benda tu LUMRAH ALAM. Padahal benda tu untuk suka2. Dengan muka tak puas hati, aku tanya lagi.

Aku : Naper lak korang cakap LUMRAH ALAM.
Lelaki : Ko nie banyak tanya. Nape k0 nak thu sangat?
Aku : Mesti lah aku nak thu. Kebanyakan lelaki yang aku jumpa. Smua ada k0leksi benda tu. Jadi tanda tanya bagi aku.
Lelaki : Ko nak thu sangat ke? Ktorang lelaki mesti tahu pasal2 skill nie. Klu tak thu kan malu.
Aku : Erk, Harus ke?
Lelaki : Harus la. Nanti tersalah kan lain jadi nya.
Aku : Korang nie tak de reason lain ker?
Lelaki : Act, klu ktorang simpan benda2 nie atleast klu time gersang ke apa ke. Ktorang layan la.

Aku terus tak tya lagi. Cukup la aku dpt POINT, pasal apa diaorang suka sangat wat KOLEKSI VIDEO LUCAH nie. Tapi, Klu b0leh. Kaum2 laki kat luar sana. Elakan lah dari menyimpan KOLEKSI VIDEO LUCAH nie. Tak semua perempuan suka. Benda tu bukan takat menggelikan. Malah kt teng0k pun dh jadi satu DOSA.

Aku ada inf0 nak share kat k0rang KAUM LELAKI nie. Aku baca dari website ABANG ZAM. Klu korang nak thu klik nie, DOSA MELANCAP. Klu k0rang rasa k0rang terg0long dalam kateg0ri nie. Silalah k0ntrol NAFSU korang k. Seel0k2 nya. SILA JANGAN BUAT KOLEKSI VIDEO LUCAH DALAM PHONE KORANG.

Sebel0m aku lupa. Act, sekarang nie. Bukan takat KAUM LELAKI je yang simpan KOLEKSI VIDEO LUCAH. KAUM PEREMPUAN pun 2x5 dan memiliki NAFSU KUDA. Daripada korang simpan video lucah lebih baik korang simpan video orang mengaji ke, azan ke tak p0n video selawat serta dakwah. Atleast k0rang dpt pahala dari d0sa. Kan kan kan. Wassalam.

10 Budak Hitam:

ceritasekupang said...

aku lelaki ni pun pelik...kenapa perlu simpan benda alah tu??

maybe diorang dah tak da perasaan malu kot...adeh...dunia sudah tenat...

Nur Adiratna said...

ceritasekupang :

Pelik tapi benar.
Itulah realiti kehidupan sekarang yang kita kena trima.
Bak kata orang.
Mencegah lebih el0k dari merawat. Tapi sekarang nak rawat cam ner.
Dunia nie dh terlampau advance.
S0, tepuk dada tanya iman la jawapan nyer.

Haz Issac said...

tak semua lelaki camtu.. tapi kebanyakkannya memang tak di nafikan la.. oh ya, just nak bagi suggestion la.. welcoming message from your blog ni rasanya tak payah pakai kot better, coz tak ada fungsi pun kan? agak mengganggu org nak baca setiap entry awak yang lain.. sebabnya setiap refresh akan keluar benda tu..hmm, tapi kalau dah suka, terpulang :) pendapat sy je.. hehe

Nur Adiratna said...

Haz Issac :

Hehehe...
Kan sye dh tekan kan kat atas tadi...dalam 100 orang 1 orang je tak..yang selebihnya ya..

Tq f0r ur suggestion...hehehheheh...I pun rasa rimas gak ngn benda tu...tp sje je nak letak..heheheh

Abu Huzaifah said...

sy tak mcm 2...hehe :)

Nur Adiratna said...

Abu Huzaifah :

Alhamdulillah klu awak tak macam tue...
hehhehe :p

nelly said...

pelik2 ~~~

Nur Adiratna said...

nelly :

Pelik tapi benar...

Anonymous said...

p bila ngga suk wak.. =))=))=)) pelik2=))=))

Nur Adiratna said...

anon :

Yerr l0k k0h...
=))=)) suk la nya tek nak...:p