Friday, May 20, 2011

Birthday Boy At ALIANA CAFE

Haha. Semalam 19 Mei Bufday adik aku. Hehe. Kan hari khamis. S0, tak celebrate la. C0z kaum laki kat umah aku nie baik c0z setiap malam jumaat memang merayau ke surau. Hehe. So, m0m aku cakap celebrate es0k lepas magrib. Tp makan2 je la. Aku part makan nie, memang laju. Sepantas kilat bak kata orang.

Hari nie lah celebrate. Mula2 nak p celebrate kat MCDONALD. tp tak jadi. Nak thu sebab apa tak jadi. Takde sebab. Haha. Lebih baik makan kat kedai biasa. Kenyang p0n kenyang. Hehe. Mula2 nak p kedai makan kat clu aku makan tue. AYAM PENYET dia. Fuh. Layan d0h. Ada 4 sambal lagi tu. Memang layan. Selayan-layannya. Haha. Malang nya, kedai tu tutup. Aku pun tak thu kenapa? Then, mak aku ajak p ALIANA CAFE. Kedai classmate aku LATIF.



Tak sempat aku nak amek pic makanan. Bet hp aku dh l0w. Ah stress. S0 tgk je la 2 gambar kat atas. Puas kan. Hahaha.

Korang nak thu. Sedap d0h makan kat situ. B0leh tahan. Nasik ayam penyet pun layan gak. Tapi aku suka ayam penyet kat kedai satu lagi tu. The BEZ of penyet. Kat kedai dia pun 0k. N0t bad. Then, Kan kan kan. Aku makan NASI GORENG IKAN MASIN. Mula2 aku order lain. Tapi tak der lak. Nak thu apa? LEMON CHICKEN RICE BOWL. Eh ntah bet0l ke tak. Haha. Wat ever. Masa dh abis makan tu. Aku terperasan sorang am0i nie. Macam aku kenal. Tapi aku tak pasti. Then, baru aku teringat yang p0mpuan tu aku kenal. Kawan FB. Haha. Itulah kenyataan nya. Kadang2 kt jumpa orang. Tp tak brani nak tegur. Takut salah orang. Huhu.

Sekian terima kasih. Haha. Tu je k0t crita nya. Makan2 pastu balik. Cuma nak cakap. Hepi bufday t0 my adik MOHD KHAIRUL ANWAR. Hope wat u wish, wat u want n wat u need, u will get it. I pray f0r ur heppiness. Study smart n get a gud result for SPM diz year. Make AYAH & INCHEK pr0ud of u. D0nt like t0 gad0h2 everyday. Control ur em0si. Haha. Lantak la english aku tunggang telanggang. Hehe.

0 Budak Hitam: