Sunday, May 22, 2011

Bila Cakap Tak Serupa Bikin

Nak jugak aku nie wat entri malam2 a.k.a pagi2 buta nie. Padahal awal2 pagi es0k aku ada j0b & kena bangun awal. Memang menyempat. Hehe. Aku nak crita sikit pasal manusia jenis nie. Cakap tak serupa bikin. Nie bukan MORE TALK LESS ACTION. Tapi senang cakap la. Manusia yang cakap nya tak leh di pakai langsung. Haram. Eh lupa lak. Ada satu ag. MENIPU. Terg0long dalam kategori CAKAP TAK SERUPA BIKIN ke?

Aku macam fade up 2 3 hari ni. Angin badan aku nie dh berpusing2 macam puting beliung dh. Tggu nak mengganas ag. Cuma l0m sampai tahap untuk mengganas lagi. Baru tahap rasa. Haha. Apa aku nie. Merepek lak. Aku nie tengah angin pasal dalam bulan nie je, ntah brapa bijik n0 ph0ne yang aku tak kenal langsung p MISSED CALL & MSG no aku. Cakap nak kenalan. Aku nie malas la nak layan. Bila aku tak layan, sampai 3 4 5 msg sampai. Ngata aku nie macam2. Bila aku tye siapa? tak nak lak gthu siapa. Macam S*** lak.

Ada satu mamat nie. Aku bet0l2 angin. Memang cakap tak serupa bikin. Selek0h sana selek0h sini. Aku rasa macam nak p tampa je muka dia. Siap mengugut ajak jumpa lak tu. Ish, aku nie lak jenis tak suka sangat nak jumpa2 orang tak kenal nie. Karang tak pasal2 sumthing happen jadi kat aku. Bukan nak -ive tp we sh0uld beware fr0m pe0ple ar0und us. Kan skg banyak je kes. Haha. Malas aku nak melayan.

Kalau orang tu el0k & jujur nak bekawan ngan kt. Dia akan cakap el0k2. Takde selek0h sana sini. Wat orang rimas je adalah. Apa korang rasa bila bedepan ngn manusia spesis cakap tak serupa bikin ni. Mesti rasa angin satu badan tu nak kuar kan. Tp jangan di lupa. Bukan part cam nie je manusia cakap tak serupa bikin. Part lain pun ada. Hehe.

Ntah la. Kadang2 susah gak klu kt bukak satu2 isu nie. Kadang2 kt pun tak reti nak menilai diri kt. Mungkin kt rasa kt tak macam tu. Tapi orang lain menilai kt. Ntah2 kt pun terg0long dalam spesis yang cakap tak serupa bikin ni. Alah, manusia kan. Memang tak lari dari ragam. Memang dh alam kehidupan cam tu. Nak wat cam ner. So, aku cuma nak gthu ckit je ah. Klu b0leh, Elak dari jadi manusia yang cakap tak serupa bikin nie. Nanti banyak orang tak suka. Bukan senang nak suruh orang suka ngn kt. Dan tak susah untuk buat orang tak suka ngn kt. Kan kan kan. Sediri mahu ingat la. Haha.

0 Budak Hitam: