Sunday, May 8, 2011

Big Boy, THAILAND MOVIE

Pernah tak korang tgk crita Big Boy. Mesti pernahkan. Huhu. Thailand movie. Bez w0, gua cakap sama lu. Memang bez. Hehe. Layan giler. Aku tgk crita nie kat ASTRO BOX OFFICE. Aku mula2 igt crita nie tak bez tp bila aku tgk ada BREAKDANCE. Tetiba lak aku layan. Siyez aku cakap, memang bez. Rugi tau klu k0rang tak tgk.

Sori tau. Aku bukan nak pr0mote lebih2 crita2 dari luar nie. Tapi memang dh bez, aku cakap la bez. Ala, ada gak crita malaysia yang bez. Kan kan kan. Hehe.

Tgk tak gambar laki atas nie. Tulah HERO crita nie. Nama dia TONI RAKKAEN. Hensem w0. Siyezli aku cakap hensem. Hencem ke? Ntah, memang hencem wo. Hehe. Haha. Bila tgk2 muka dia. Sama wei macam muka anak sedara aku. Haha. Ye ke sama. J0m tgk gambar kat bawah nie.

Sama kan. Ala, ckit jerk. Mana lah thu dh besar dia hencem macam TONI RAKKAEN. Haha. Hensem kan. Hehe. Oklah korang. Klu korang rasa teringin nak tgk crita nie. Langgan la ASTRO BOX OFFICE. Hehe.

0 Budak Hitam: