Thursday, May 26, 2011

Adobe Photoshop : Edit Mengedit

Hye korunk (word cik epal gonjeng) Haha. Apasal tetiba lak aku. Ha, Aku nak tya k0rang. Reti tak pakai ad0be phot0shop nie. Alah, zaman dh m0den. Mustahil orang tak reti lagi kan. Mesti reti nya. Act, aku dh berkecimpung dalam dunia ad0be photoshop nie dari tahun 2006. Masa tu aku ade t0ink2 ckit. Tahu pakai sikit je t0ol. Tak reti sangat. Skg nie. Alhamdulillah. Reti lah ckit. Tak banyak p0n. Lagipun smua orang kenal ngn aku nie. Suka sesuatu yg simple dan tak serabai. Haha. Apa kaitan. Haha. Aku sendiri pun tak tahu. Haha.

Act, aku nak tunj0k kat k0rang aku nya edit. Aku guna APS cs4. Haha. Tapi malas k0t d0wnl0ad brush. Haha. Gasak aku la. Huhu. Ok2 korang nak thu aku edit pic sapa. Tgk bawah nie.

Apa macam. Ok tak. Lawa tak. Klu k0rang ikut perkembangan bl0g aku b4 nie. Aku ada crita pasal photosho0t apa smua kan. So, korang tahulah sapa yang aku maksudkan. Tapi lawakan. Haha puji sendiri. Act, dier pernah bebentuk macam tu. So beautiful pers0n ok. But n0w she's chubby. So cute. Aku edit nie utk menaikan lagi semangat dia. To get dreams c0me true. Coz dia clu cakap dia rindu rupa dia dulu. So, aku try da bez utk dia supaya dia b0leh jadi cam tu lagi. Insya ALLAH. Aku really2 bersyukur c0z her like it. Alhamdulillah.

0 Budak Hitam: