Tuesday, April 26, 2011

Birthday Aefa & Her Atok Wan

Lama sudah kan aku tak UPDATE aku nyer BLOG. Dh bersarang segala binatang kat aku nyer bl0g. Hehe. Malas la korang. Aku bukan tak der idea. Ada, tp masalah nya. MALAS. Penyakit MALAS nie sedang bermaharaja lela. Hehe.

Hari ini aku n Famili n Famili sebelah kakak ipar aku g celebrate bufday my niece NUR IFFAH NAZIFA & Her ATOK WAN (bapak kakak iparku) kat Sri Meranti Restaurant. Walaupun tak ramai. Tapi seron0k dengan gelagat anak sedara aku yg perangai nya sungguh mengalahkan orang dewasa. Hehe. Genap lah umur dia 2 Tahun. Cakap pun dh mengalahkan orang tua. Becok nya bukan men lagi. Aku sendiri kadang2 geram ngn prangai dier. Sungguh NAKAL.

Tengok je gambar orang dh geram rasa nak cubit2 dia. Apatah lagi klu melayan kerenah dia. Memang kompom aku cakap kat korang. Smua perasaan yang ada dalam diri korang keluar k0t. Memang sungguh nakal.

Klu Aku bangun jerk. Or aku melangkah keluar je dari rumah. Mesti dia menjerit. Panggil Aku. Dh la panggil nama jerk. Igt aku nie sebaya dia ke. Hehe. Apa2 p0n she's make my life wonderfull. Love Her.

To My Lovely Niece : Effa, Chek Not Love u. Hope, Effa besar klak jadi manusia berguna. Anak yang solehah. Dengar cakap AYAH & INCHEK. Huhu. Yang penting. Jangan nakal2 tau. LUV U DEAR.

0 Budak Hitam: