Saturday, March 12, 2011

Family Dinner At RH Hotel

Setelah perut ini tidak bisa membesar sewenang2 nya. Saya dengan bangga nya membesarkan perut saya sewenang2 nya. Hahaha. Ingin berkebun lemak tapi sentiasa d harvest. Hahaha. Merepek la aku. Jom st0ri mori stoberi.

Tadi, Adik aku ajak g dinner kat RH Hotel. Fuh. Memang la s0dap2 makanan nya. Aku apa lagi. Memang la semangat. Awal beben0r nyer aku mandik n bekemas. Tgk2 aku gak 0rang last. Maklumla, perempuan. Haha. Then, aku melantak macam orang gila. Habis make up aku. Haha.

Aku tak sempat nak sho0t makanan. Dh licin wei. Haha. Menu tadi apa erk. Aku fikir dulu. Haha. Mula2, sup sampai. Pas tu, Ikan asam pedas ngn kailan. Makan punya makan. Pastu Ayam masak kicap kering. Pastu apa lagi erk. Taufu n prawn butter. Nyum2. Then apa lagi tadi. Hilang ingatan aku. Rojak buah. Aku order capurcino n Banana boat ice cream. Nyum2. Aku melantak sepuas2 hati. Yezza.

Dah nak balik. Aku cakap kat adik aku. St0p. Aku nak cake. Si0t d0h aku. Melantak sudah. Badan tak juga reti2 nak besar. Makan tak reti2 nak abis. Nasik pun tak abis. Juz makan la0k je lebih. Haha. S0, di sini saya ingin menyatakan. Saya sudah kenyang n nak td0. Per0t p0n dh m0ncet. Haha.

Sayang Korang :p

2 Budak Hitam:

Anonymous said...

ehem2 leh kenalanan;>

wa khairul onggon said...

AIeee.. RH Hotel? Ada nemu Odio Terbiut kah? Nya da sia juak :P http://terbiut.blogspot.com



*Pemberitahuan: Wahai blogger sekalian, nanti refollow blog saya ye. I'll follow back. Blog baru, pengisian baru tapi dotcom yg sama. http://www.onggon.com/ dan jgn lupa tinggalkan jejak/url di comment box blog saya :)