Friday, March 4, 2011

Bulan Ke 3 Tahun 2011

Tidak ku sangka. Tidak ku duga. Rupa2nya sudah bulan 3. Cepat sungguh masa berlalu. Aku pun masih macam dulu. Langsung takder pekembangan. Minda pun kurang bekembang. Haha. Alhamdulillah. Masih celik jugak mata aku untuk melihat keindahan dunia.

Aku tak thu nak st0ri apa untuk n3 bulan 3 nie. Bukan aku kekeringan idea. Tapi aku rasa macam malas. Erk. Bukan malas. Act aku banyak benda nak update kat Bl0g nie. Tapi tak kesampaian jerk. B0leh lak aku membiarkan masa berlalu pergi. Klu aku update yang lame2. Nanti 0wank cakap aku nyer bl0g nie tak up 2 date. Haha. S0, aku juz ign0re je ah. Let it g0. Tak smua benda kt b0leh share kat 0wank lain kan. S0 bagi benda2 yang di kaitkan atau di kateg0rikan sebagai rahsia. Sila rahsia kan untuk simpanan peribadi. Haha.

Korang tahu tak. Sekarang nie aku kenapa? Tgh2 aku update bl0g nie. Aku teringin sangat nak makan sumthing. Spicy Chicken McDeluxe. Fuh sedap nyer. Aku nak makan itu barang la. :-<>

Ok lepas nie aku update benda lain n title lain k. Nie juz pembuka kata untuk bulan 3. Hehe. Sekian terima kasih. Hehe.

SAYANG korang :p

0 Budak Hitam: