Wednesday, February 2, 2011

Nani Mentor 4, Korang ader ke?

Hahaha. Kelakar lak lak aku bila wat tittle seperti di atas. Sje je nak kasi gempaq ckit. Tak lah banyak mana p0n. Ckit jerk. Hehe. Korang kenal NANI MENTOR 4 tak? Ala tipu ah klu k0rang cakap k0rang tak kenal. Tak nak la kawan k0rang. Klu k0rang tipu. Hehe. Ala yang tunjuk ajar ku sifu tu. Hehe. Masa pr0gram MENTOR, tak der p0n aku heb0h2 kat smua 0wank yg aku nie berkawan, bersahabat or berBFF ke ngn dier. BFF ke? Haha. Juz senyap2 jerk. Ala, ari nie aku nak p0yo ckit. Kira nak mengada je wat n3 pasal dier. Hehe. Bukan aper. B0san lak aku tak menaip hari ini. Hehe.

Nurhadzwani Bt. Salleh lebih di kenali sebagai NANI yg berumur 25 tahun. Chewah. Bel0m mas0k lagi la. 17 September baru mas0k. Aku kenal dier nie dh lame. Masa aku umur 12tahun. Kenal cbb satu kawasan perumahan. Kira dier0wank adik beradik. Memang t0p melet0p la. Cun2. Cun ker? Ala, klu tak cun tak mungkin jadi artis. Huhu. Ok2. Masa tu dier n her sista clu men r0llerblade tau. Pastu terserempak ngn aku yg tak c0mell nie. Pastu berkawan. Haha. Tapi masa tue tak la rapat sangat. Clu wei dengar dier nyanyi. Memang suara. C0mel n gempaq. Meremang bulu r0ma si0t. Hahaha. Pastu, aku kerap juga jumpa dier cbb kte0wank sama taekwand0. Clu g taekwand0 sama2. Haha. Tapi tak sme sk0lah. Dier sek0lah tmpt lain n aku sek0lah tempat len. Tapi still tegur2 la. Lepas aku mas0k F4. Aku pindah sek0lah n satu sek0lah ngn dier. Tapi tak sme kelas. Dier klas SAINS 1. Aku takat SAINS 2 jerk. Tapi masa AGAMA kte0wank sme. Masa rehat p0n sama. Haha. Seron0k la kawan ngn dier.

Abis jerk Sek0lah, Kluar je result. Dia dpt Matrikulasi. Kte0wank yg sekutu dengannya juz F6 jerk. Tapi still k0ntek. Still dtg rumah dier untuk berhari raya. Haha. Diz year maybe tak dpt g beraya umah dier lagi k0t. Skg dier0wank dh tggl kat saner. Apa2 p0n aku d0akan kejayaan dier. Baik dalam bidang seni mahupun kerjaya dier as a engineer. Gud luck ADIK a.k.a NANI. Takyah leb0r2 crita nyer k. Ok korang. Sayang korang :p.

4 Budak Hitam:

nasworld said...

hallo. banyak gambar blog nih yer.... menarik juga.. dtg le ke blog saya pula.

Carlos Seira said...

nani ni ok, cuma azmeer rekrut dia jadi artis macam nak rekrut tentera, mana lah menjadi.. dia bukan sabahan ke?

akulanonot said...

nasworld :

Memang menarik..Jeling2 la slalu ke bl0g sye k....

akulanonot said...

carlos :

Nani sarawakian...:p