Thursday, February 3, 2011

Mercun Sungguh Menggerunkan di Negeri China Iaitu Sibu

Hihihi. Hepi Chinese New Year. Gong Xi Fa Cai to Orang Cina kat Malaysia. Haha. Kepenatan melanda jiwa. Bisin memecahkan gegendang telinga. Ingatkan aku nak td0 awal hari nie. Terlupa pulak SIBU nie Negeri China selepas CHINA. hahahha. P0ning kepal0 eden. Hehe. Klu taun baru cina. Kompom n gerenti lah area rumah aku macam 0wank beperang. Siyez nie. Let0p sana sini. Sampai aku sendiri gerun d0h. Kalah NEW YEAR. Chinese New Year lagi dasyat mercun nyer. Hahaha. Aku apa lagi, mengambil kesempatan di atas kesempitan la. G d0k lame2 atas atap rumah. Aku layan jerk Bunga api. Layan d0h. Chantik2. Sampai mata aku nek merah. Merah cbb kena asap Mercun. Tapi layan memang layan. Hehe.

Tak banyak sangat pic aku snap. Ckit jerk. Aku takut gak. Jiran aku main bunga api. Ish, nanti tak pasal2 kena kat aku. Tak nak lah aku. Hehe. Gambar nie snap masa tak ramai yang men. Cbb asap kureng. Time ramai dh main tepat jerk k0l 12. Pang pung pang pung jek. Takut aku. Macam orang beperang. Gambar time asap tu lak tak lawa. Tu yg display nie je. Apa2 p0n. Happy Chinese New Year t0 all my fwen. Gong Xi Fa Cai. Angpau mali l0. Hehe :p.

0 Budak Hitam: