Monday, January 31, 2011

Uniknya Namaku. Betul ke?

Haha. Unik nyer nama ku. Unik ker? Seunik diriku yg memiliki chipsm0re di tengah2 dagu ku ini. Haha. Si0t t0l aku. Haha. Tapi bet0l la. Seunik aku yang memiliki tahi lalat la wei. Kat dagu ku ini. Kenapa NURADIRATNA. Mesti korang kata aku nie reka2 jer kan nama aku tu. Haha. Taq reti ceq nak reqa2 nam0 ceq n0h. Tulah nama aku lam IC. Naper tak cye. Nak aku tunjuk buktinya sekali ker. Haha. Takyah la kan. Kasi malu jer. Tapi tulah kenyataannya.

Korang rasa unik tak nama aku. Pliz jawab. Jawab. Tolong jawab. Haha. Meh la aku intr0duce my self kat k0rang2 smua. Mana lah tahu ader yg berkenan nak isi b0rang jadi cal0n suami aku. Haha. Bagi laki la. Klu p0mpuan, jadi BFF aku ker. B0leh ker cam tu. Apa yg tak leh nyer. B0leh kan. Tapi untuk cal0n suami tue. Ish2, susah sikit. Kat hati ku ini dh terukir nama seorang insan yg istimewa. Walaupun tak der lah istimewa sgt p0n. Haha. Ok2. Haha.

Nama : Nuradiratna Syakirah
Umur : 25 tahun
Tarikh Lahir : 02. Julai. 1986

Tak yah la nak detail sangat. So, Sekarang korang caye tak. Mesti susah nak caya kan. Hehe. Ala, tapi bukan nyer aku s0wank jerk ada nama nie k0t. Ada lagi orang lain. Aku salah seorang nyer. Hehe. Tulah aku nie unik. Unik la sangat. hehe. Asal usul nama nie aku tak tahu. Naper mak ayah aku kasi nama nie. Tapi ntah la aku suka la wei. Sekarang baru suka. Dulu tak suka. Sbb orang suka suki ejek nama aku. Aku pun tak tahu naper. Lain dari lain k0t. Haha. Wat ever. Ko ada. Takder kan. So, Nan Ado. Ok2. Hehe. Ada crita ckit sal nama aku nie. Dulu mak ayah aku ada 2 nama untuk aku. Satu Nuradiratna Syakirah n satu ag Nuradhilla Syakirah. Then, dier 0wank tah tahu nak kasi nama mana satu. So, dier0wank suruh abang aku amek undi. S0, dpt la nama aku yg unik nie. Jadi lah aku budak unik. Haha. Kec0h je aku nie. Unik la sangat. Perasan je lebih. Apa2 pun. Tq 2 parent cbb kasi nama unik nie kat aku. Tu je lah. Sayang korang :p.

0 Budak Hitam: