Sunday, January 30, 2011

Terasa Malu Tapi I Dont Care

Haha. Oopss, aku tengah terasa malu. Malu dengan apa. Malu lah. Cam ner aku nak crita pasal malu nie. Haha. Malu. Kenyataan nya malulah. Haha. Apa leyh wat aku nak malu. Haha. Menggedix je lebih aku cakap camtu kan. Kan kan kan. Sori k0rang. Jangan marah tau. Hehe. Nak st0ri m0ri st0beri ckit pasal semalam. Hehe. Hehe again. Ok2 lets st0ri.

Semalam, dekat area umah aku lah. Ada surau. Dekat surau tu ada pr0gram Madrasah. Macam tue lah byi nyer. Aku pun kurang pasti. Hehe. Then, Aku g lah ngn kawan aku n bawak nenek aku skali. Hehe. Then kan. Kan kan kan. Aku tetiba lak rasa. Arh, nyesal lak pegi. Pastu kawan aku cakap. Nyesal kan. Aku mengiyakan aje lah. Cbb dier0wank baca macam takder feel aku nak dengar. Sl0w d0wh. Lagu pun tak der feel sgt nak dengar. Hehe. Then, adik kawan aku cakap. Jom kuar. Jeng jeng jeng. Aku tanpa pikir panjang. Aku kuar wei. Ad0i, memang la aku nie. So, kt0wank g mana tau. G makan dekat MUC. Ter0k nyer aku nie. Memang buat prangai t0l. Pastu, balik lagi kat surau.

Nak tahu tak sebab apa aku malu. Sebab, Aku try lilit hijjab Ala HANA TAJIMA yg dier ajar kat dlm YOUTUBE tue. Fuh, Malu d0h. Macam sakan semacam jerk aku pakai cam tu. Smua 0wank teng0k. Perasaan aku je k0t. Entah la. Tapi aku wat bod0h jerk. Lantak la. Fesyen aku sukati aku la. Haha. Hehe. Kawan aku pastu blah. Cbb mak dier p0n nak lik juga. So aku tggu la nenek aku abis tgk. Nak tahu tak. Memang layan la. Cbb, last peserta tu. Leh tahan dier baca. Memang lagu dier pun p0wer. Bulu r0ma aku meremang d0h. Haha. Akhirnya mas0k gak ayat2 suci dalam kepala 0tak aku nie. Tak la aku nie bi0l semacam. Hehe.

Akhir nya aku berjaya mencuba apa yg aku nak sebel0m nie. Hehe. Hope aku berhasil cuba tau. Lantak la. Nak malu wat ape kan. Bukan nyer tak berbaju. Smua lengkap. S0 nak malu sal ape. Ko ader. Takder kan. Nan ad0. Hahaha. K lah korang. Yang kat luar2 sana yg nak cuba tue. Cuba lah k. Peduli orang nak cakap. Hehe. Sayang Korang :p.

4 Budak Hitam:

deeya said...

yeah..dulik pa org madah..ok ktk makey style ya ..

nub said...

jadi lah... hehe

akulanonot said...

deeya :

ya lah denk...
malu eh...
smua 0wank ngga...
dh g sur0 dat time...
hahahhah

akulanonot said...

nub :

jadi ker??
thanx..