Wednesday, January 12, 2011

Sugar Daddy VS Sugar Mummy

Siapa ada Sugar Daddy or Sugar Mummy. Haha. Kelakar kan t0pic nie. Ala k0rang. Perempuan2 n Laki2 d luar sana. Jangan la malu2 nak ngaku k0rang ada SUGAR DADDY or SUGAR MUMMY. Meh la ngaku. Meh la. Saya tak kasi tahu orang nyer. Hehe. Klu k0rang k0men tu maksud nya sye tak bersalah dalam pendedahan ikhlas k0rang. Hehe. Meh la cepat ngaku. Cepat cepat cepat. Haha.

Aku nie, suka suki main sebut jerk kan SUGAR DADDY, SUGAR MUMMY. Paham ker maksud nya. Dalam bahasa melayunya apa pulak. Mengada je bukak crita sal benda nie. Ala k0rang jangan la mengutuk i k. I tak bersalah. I bukak t0pic nie c0z. My fwen st0ri t0 me b0ut sugar daddy. Then, i ada idea la. Utk k0ngsi kat k0rang. Jadi i bukak dua2 t0pic nie. Supaya jelas kan. Tak la p0mpuan je yang terkena. Laki p0n sama gak. Hahahhaha.

Apa yg aku tahu lah. Sugar Daddy/Sugar Mummy nie merupakan orang yg menjaga anak2 ikan. Haha. Senang crita memberi keperluan kepada anak jagaan mereka. Macam tu lah. Aku pun susah ckit nak xplain. Sebab aku tak der Sugar Daddy k. Pernah aku dengar satu crita nie. Dari mulut my fwen juga. Laki OK. Dier crita pasal dier ada sugar mummy. Yang aku heran nie. Sugar mummy dier dalam g0longan nyah. Adakah itu dalam g0longan Mummy. Haha. Aku rasa tittle yg sesuai ialah SUGAR NYAH. Siot je aku. Sori k.

Nak tahu tak antara sebab2 utama orang nak ada sugar daddy or sugar mummy nie. Nak tahu tak. Haha. Tipu lah k0rang cakap tak nak tahu. Mesti nak ambil tahu nyer. Tp aku bagi sebab dari pemerhatian aku. OK.

1. Kos sara hidup yang tinggi.
2. High Test tp tidak berkemampuan.
3. Desakan daripada pihak2 tertentu.
4. Miskin tapi ingin hidup mewah
5. Cara mudah untuk mendapatkan duit.

Ok, Cukup 5. Tahu tak k0rang akan keburukan bersugar daddy or bersugar mummy nie. Aku juz tahu satu benda jerk. Risik0 yang kena tanggung la. KEMATIAN. So, klu k0rang brani. Sila2 lah korang berkecimpung dalam kerjaya ini. Manalah tahu kan. Kan kan kan. Sekian.

0 Budak Hitam: