Monday, January 3, 2011

Si Chantek Si Beautifull

Klu aku sebut je nama pelak0n nie..Gerenti..Memang sure lah aku, smua 0rg kenal ngn die..Chewah..Nak thu tak, Aku minat sesangat ngan gurl nie..Memang minat..Sebut je pasal chantik..Memang die chantik..Klu b0leh..Aku nak je tuka kulit tuka smua ngan dier...Nak tahu tak spe gurl tu...Ermmm...Nak gthu lah nie...Her name is LISA SURIHANI...Haha...

Dialah Super Gurl...Gempaq gyler d0h aku minat kat dier..Nak dgr satu crita tak pasal lisa nie..Hahaha..Ala bukan pasal lisa p0n...Pasal aku lah yg berkaitan dengan lisa..Meh la dengar...Aku nak crita nie..Hahaha...

Tersebutlah kisah.....Suatu cerita...Seorg gadis bernamalah Nonot...Dier minat sesangat dengan Lisa Surihani..Sampai menangis bila lisa kena kut0k...Si0t je kan aku..Haha..Takder lah..Aku kan minat sesangat ngn lisa nie..Sgt2 la minat..Aku pantang t0l 0wank ngut0k dier...Owank cakap mcm2 sal dier..Tak b0leh d0h...Angin terus aku..Aku nie lak tersangat la 0ver...Haha..Bukan takat lisa je aku kan nangis...Klu 0wank kut0k Dato' Siti Nurhaliza pun aku ngs gak..Tak b0leh d0h...Aku akan emotional klu 0wank kut0k dorang 2..Lantak p depa la nak cam mana p0n..Hang seb0k pasai ap0..Ad0 ku kesah...

Tak nak st0ri sal Dato Siti c0z Dato' special..Aku nak st0ri pasal Lisa nie...Klu b0leh la kan..Chek teringin sgt nak p jumpa Lisa..Nak tgk dia depan2..Nak p salam dia..Chek clu gak berangan n0h...Tiba2 chek jadi Lisa..Memang chek hepi..Apa yg chek nak habaq...Lisa Surihani da bez in da World...Huhu..S0, chek tak suka tau 0wank ngutuk dia...Hhaha...Bahasa aku tak leh blah..Apa2 pun aku d0akan pelak0n jelita Lisa Surihani success dalam apa bidang skali pun...Amin...

2 Budak Hitam:

Anis izyan Abd Rahman said...

post this at lisa's twitter ,
mane tau nnt die nak jumpe awk jugak ke..
aaaaaaaaa

akulanonot said...

Ala anis...Malulah klu nak jumpa lisa...Nak ke lisa jumpa i kat swk nie...ish2...Dh la chantik....Pandai lak tu...Ish....Berangan je la klu nak jumpa lisa....