Sunday, January 23, 2011

Salahkah Aku Kalau Aku Jatuh Cinta?

Aku nak mintak maap kat smua readers cbb lame aku tak update. Seminggu k0t. Walaupun semalam aku ada update. Hehe. Act, aku tengah celaru sekarang nie. Bagi sapa2 yg ada add aku kat FB mungkin tahu situasi aku skg nie. Act, aku tak der la celaru sgt p0n. Cuma perasaan aku nie. Perasaan aku sungguh keliru. Keliru dengan apa. Keliru dengan CINTA.


Aku sendiri tak tahu lah nak st0ri cam aner. Slame nie p0n aku pendam s0wank2. Aku rasa s0wank. Aku tak share p0n kat bl0g aku wat happen tu me. Haha. Entah la. Macam benda ni benda privacy kan. Tak el0k share. Tapi aku cam nak share jerk. Pedulilah apa 0wank nak cakap. Apa yg penting aku tengah layan JIWANG. Memang jiwang karat.

Hehe, Aku Keliru d0h. Ulang lagi. Haha. Aku keliru dengan perasaan aku. Aku tak tahu naper. Aku cam feelin sumthing kat hati aku nie. Aku ader pakwe. Biasalahkan klu pasang surut hubungan tu memang perkara biasa. Tp kali nie macam ah. Terlalu di tahap kritikal. Klu orang tye aku.

'AKU MASIH SYG KAT PAKWE AKU TAK?'
'AKU KE PENYEBAB HUBUNGAN JADI CAMNI?'

Korang tahu tak. Jawapan aku "YA". Ya, aku syg gila babi kat dier. Ya, memang aku punca. Sebab nya. Perangai aku nie. Penjeles (n0rmal klu p0mpuan jeles), Childish (susah nak buang tau), Manja (mengada je lebih) n Selfish (memang aku penting diri sendiri). Entah la aku pun tak thu cam ner. Tp dua2 pihak sama je. Act, prangai kt 2 sama jerk. Tp aku nie ada lembut ckit. Biasalah perempuan kan. Aku tak EGO pun. Dan aku suka beralah. Huhu. Tak tahu la.

Ad0i, Risau bet0l aku di buat nya. Bukan risau apa. Korang pernah tak terfikir dalam hubungan korang wujud 0rang ketiga. Mesti k0rang tak terfikir. Cbb k0rang nak jadi se0rang yg setia. Sedar tak k0rang orang ketiga ni b0leh mucul bila2 masa. Pernah tak k0rang pikir. Dalam keadaan korang tengah celaru. Orang ketiga nie menemani hari2 korang. Pernah tak k0rang terfikir akan wujud perasaan cinta dengan orang ketiga itu. Tak pernah kan. Mesti korang tak pernah terfikir. Smua nya ALLAH yg mengetahui segala nya.


Aku tak cakap aku ada orang ketiga. Dan aku tak menduakan Orang yg aku sayang. Aku cuma keliru dengan perasaan aku nie. Cbb aku syg PAKWE aku. tp dalam keadaan cam nie. Ada INSAN yg menyinarkan hdp aku. Tapi aku tak tahu perasaan aku dengar dier. SAYANG sebagai seorang kawan atau SAYANG yg lebih dari seorang kawan. Aku rasa cam bod0h je. Kenapa lah aku leh terjebak dalam hal nie. Takut t0l aku. Siyez, Aku tak nak melukai hati mana2 pihak. Cbb aku tak nak di COP perempuan yg tak bet0l. Aku takut sekarang nie. Takut sesangat.

Haha. Aku nie kec0h la. Macam la insan yang hadir tu sayang aku. Haha. Memang la dier SAYANG aku k0t. Cbb aku nie kan Kawan dier paling kec0h. Hehe. Klakar aku nie. Perasan je lebih. Padahal dier sahabat aku je la wei. Korang jan lak fikir macam2. Jangan la pikir aku nie curang ke. Perempuan yang gatal nak pasang 2 3 orang. Ish2, tak brani d0h. Walau pun dalam keadaan gant0ng cam nie. Aku perlu sabar. Aku mesti jumpa dier. Settle lekl0k. Beralah ckit. Tak rugi aku beralah demi selamatkan hbgn aku nie. ;)) Hihi.

4 Budak Hitam:

shahsyaz said...

x slh wak...

langsung x slh taw!!!

kite de hak utk menyayangi sesiapa sahaja...

iwan_dextrous said...

buat lah pilihan yg bijak.hihihi

akulanonot said...

shahsyaz:

Bukan kt mengkhianati ker??
takut la..
Tak nak lukai hati mana2 pihak la...

akulanonot said...

iwan :

Insya ALLAH..
Semoga ALLAH bagi petunjuk...