Sunday, January 2, 2011

Rindu Kat Kau

Apa maksud RINDU?? Org pakai perkataan RINDU bukan juz 4 c0uple je..Bet0l tak..Famili, Sahabat n each. Act, Aku ter RINDU lak kat sum1...Tak thu nape aku leh RINDU kat insan tu plak...Lepas kerinduan yang amat melampau aku kat Insan teristimewa...RINDU sesangat...Jan salah anggap..Org yg aku maksudkan tu..My ex-bff...S0, sad..Owez thinking b0ut her lately...Klu aku dpt undur masa dulu..Siyez, aku memang nak undur masa nie..Aku nak sgt2 kt0rg teg0 balik...Nak sgt2 rapat ngn dier cam dulu..Nak sgt2 jumpa dier..Nak sgt2 mintak maap ngn dier...Nak sgt2 pel0k dier...Nak sgt2 smua lah...

Dulukan, kt0rg mmg rapat gyler..Aku bekawan ngn dier masa tue 2 3 minggu lepas mas0k f1...Kenal kat kawasan perumahan...Dat time, she 0wez main basikal s0rg2..S0, i call her..cakap2 ngn dier...Tye dier pe smua lah..Tak sangka kt0rg satu sek0lah...class je lain..tp still gak rapat...Rehat sesama...Balik sesama...Hehe..Ktorg clu kluar sesama..Lepak petang2 sesama...Chatting, g t0wn n apa2 lah...smua sesama...Kegiatan hari2 kt0rg sme je...Klu b0ring klua...Klu tak leyh kuar, d0k rumah...

Aku kawan ngn dier sampai um0 aku 17...dats mean dalam 4 thn ++ cam tulah...cbb f5 dh tak ngam sangat...Pasal ape?? Ntah aku pun tak thu...Apa yg aku thu...Crita nya cam nie...

Masa aku f4 - f5, Sk0lah kt0rg dh tak sme...mse petang je lah ktorg clu jumpa..then, masa aku f5 tue, ader s0rg student baru...Tp tak sme kelas ngn aku...Dier klas sebelah...tp time agama kte org sme...Masa tu, "Aku, Ippy, Timah, Is, Jenn, wanna, Nani Mentor4 n pua"..Budak baru tu pua nama nya...satu kelas ngn jenn wanna nani...Kelas sains 1 katakan...aku nie sains 2 je...S0, kebetulan aku nani n pua satu kawasan perumahan...S0, pua rapat ngn aku...c0z aku nie kaki lepak ckit masa tu...Haha...Then, Time tu gak aku clu gak aktif sukan kat sk0lah...Jadi aku takder masa banyak ngn mmber aku s0rg tu...Aku pun thu dier bz..tusyen pe smua..Klu aku de time free...Siyez, aku jumpa dier...Aku ajak mmber baru aku tu skali..Mcm biasa...Merempit...Hahha...Y0 lah tu...Lame kelamaan..Ntah aku pun tak thu...

Ktorg kenal ngn s0rg mamat nie..Siyez, aku ckp ngn mmber baru aku tu...aku minat gyler ngn laki tue...then, mmber aku nak t0long la...Chewah...Last2 mmber aku tu lekat ngn mmber budak yg ku minat nie..Ktorg makin menggedik la plak...Pas tue, mmber aku t0long aku ngn mamat tu..S0, ktorg smua kawan..juz minat2 je...Tak terpk nak kapel d0h...Den, crita punya crita...dh rapat smua...mmber baru ku tu cakap mmber aku tu wat hal...Erk, heran...Juz f0llow da fl0w je la kan...Aku call mamat tue..tye dier...bet0l ke aku dengar yg mmber aku tu cakp aku nak cari gad0h..YA ALLAH...Langsung tak terpk nak gad0h ngn mmber aku tu...Pas tu, ktorg jumpa...aku tye lekl0k ngn dier...Eh, bet0l ke k0 ckp aku nak cari gad0h ngn k0...Terus dier menafikan...Then, aku cakap lagi, naper k0 ckp ngn mamat tu aku nak gad0h ngn k0...Member baru aku terus tembak2 blah2...Mamat tu pun cakap2...Siyez dier tak sempat xplain abis...Nangis n trus blah...Aku kejar dier...cari dier...tp tak jumpa...Siyez..Aku nak thu gak crita yg bet0l...Masa tu mmber baru aku cakap, biarkan je...susah bekawan ngn org macam tu...

Then, aku crita ngn bff aku kat sebelah rumah...Aku sedeyh cbb gad0h ngn mmber aku tu..then, aku crita la yg aku pun tak paham crita sebenarnya...cam ner lah leyh jadi cam nie...Then, kawan aku tu crita yg mmber aku tu cakap pasal aku mcm2...siyez aku dh lupa skg tau...Masa raya, aku jumpa ngn mmber aku kluar ngn mmber yg gad0h ngn aku tdi...aku attact, bukan sengaja nak wat dier terpele0t kaki...ak panggil je...Aku terus tye..Naper k0 cakap itu ini sal aku...mmber yg gad0h ngn aku tadi cakap...Maner ada...terus aku cakap, eh mmber aku s0wank tu cakap...terus dier tak mengaku dengan perubahan muka yg mendadak...Ad0i..Sedeyh t0l..Lepas je kejadian tu...Aku try nak jumpa n talk face 2 face ngn dier...Tanpa ada 0wank len...Aku nak cakap ngn dier je...Tp takder kesempatan langsung...Sampai sekarang..Aku nak thu gak crita dari mulut dier...

8 thn dh berlalu...Aku tak thu lagi crita sebenar dari mulut dier...Aku rindu sesangat kat dier...Aku nak je jumpa dier...Skg dier dh hepi...Blajar medical...Syukur cbb dier hepi..Aku clu gak stalker FB dier..Klu aku rindu tgk pic sk0lah...Mesti aku sk0deng2 FB dier...Sampai skg nie siyez, aku tak pernah lupakan dier sesaat...Sbb bg aku, dier kawan paling istemewa yg aku pernah kenal...Klu d izinkan ALLAH..Aku nak sesangat jumpa dier... Insan yg bernama SABERNERO BINTI ISMAIL...Aku akan sentiasa d0akan kebahagiaan dan kesempurnaan hdp dier...AMIN....

0 Budak Hitam: