Saturday, January 8, 2011

Panas Panas Panas. Hati Ini Panas

Aku geram. Aku sakit hati. Aku nak marah. Eeee. Memang macam T.A.H.I...Hari nie. Aku lepak wif Mila again. C0z aku tak nak terbawak2 ati aku nie. Kang mer0yan tak tentu pasal lak aku. Biasalah perempuan kan. Klu dh marah tu. Sampai nak terjerit terpekik telolong.

Syukur Alhamdulillah. N0w i can handle da situati0n. But if im al0ne. I will think a sumthing bad. Wanna kill my self. Haha. Ada2 je. Tahi t0l aku. Aku cam mo0dy but aku tak pandai nak tunjuk kat 0rang. Aku cam pendam je rasa aku. Susah la kan. La tipu la aku klu aku tak share ngn member aku. Adalah tp jarang. Dan aku crita benda yg tak detail. It will be c0mplicated. So idiot. Haha. Boleh lak aku cam tu. Then, jeng jeng jeng. Tetiba hati aku cam membuak2 rasa time nie. Nak menyumpah sesangat tp klu aku menyumpah kat cney kang tak pasal2 0rang cakap mulut aku nie macam puaka. Pakai je tudung. tp menyumpah mcm apa lak. Normal la kan klu manusia beranggapan cam tu. Dh masak dah. Like i care. Haha.

Nak thu tak nape aku marah hari nie. Malas la aku nak st0ri. Kang meleleh2 bercucuran airmata aku lak.

Tapi hati aku ni sungguh halus walaupun aku nie kasar. Aku senang n mudah nak kuarkan airmata. Klu aku tahan rasa aku, mesti kuar gak airmata aku. Ish nasib Mila ada. Klu tak dh d0k dalam bilik satu hari. Ish, kejam pada diri sendiri lah aku nie.

Aku bosan hdp cam nie. 2010 my bad year. Adakah 2011 will be again 4 me. S0 sad l0. Aku nak jadi cam aku dulu. Aku kan hepi g0 lucky. Gelak cam ape. Sampai sekarang aku rindu kat smua kawan2 aku kat semenanjung. "WOI AKU BOSAN KAT CNEY". Sedeyh aku tau. Klu aku kat sana. Pagi kerja, k0l 5 pm balik. Sampai rumah k0mpom pukul 7pm or 7.30pm. Klu aku lik rumah mesti aku td0. Klu tak aku call my br0ther, s0h dtg teman makan. Tulah kegiatan aku setiap hari klu kat KL. S0, aku tak der mse nak pk banyak benda. Aku kat cney lak, dh la tak kerja. Tensen aku tau. Macam ayam berak kap0r tau. Bosan sesangat. Teman aku LEPPY aku nie. Nasib ada benda cam nie. Klu tak. Makin la aku mati kutu tau. Lagipun, Nak tggu orang mas0k meminang. Sapa nak mas0k minang aku. Bermimpi je lah aku. Susah tau. Sapa lah nak kat aku nie. Pelajaran dh la takder. Bila aku kenang2 balik. Bod0h t0l aku benti study dulukan. Eeee. Geram. Bermimpi jugak la aku nak menerima segulung IJAZAH. Salah memilih jalan hidup inilah padah nya. Tp smua benda dh berlalu. Sekarang aku nak pk 1 benda je lam hdp aku. Dpt kerja samb0ng blaja wat PJJ. H0pe Allah mengizinkan.

Kenapalah ngn aku nie. Nak ngs lak mengenang nasib aku. Siyez ati aku tengah panas. Panas membara jiwa sengsara hati merana batin terseksa. Ader2 je lah aku nie. Patut tak aku st0p thinking b0ut pe0ple ar0und me. Patut tak. Cam tak patut kan. Tp i must st0p thinking b0ut stupid idi0t pers0n yg clu wat aku sakit ati. Kan2. Ke tak bet0l lagi. Hehehe. Ntah lah. Klu la benda sekeliling aku nie dpt bercakap. Tak p0n cam PUTERA KATAK.

Ish bertuah nyer badan. Tak la aku cam nie. Mer0yan masih d tahap awal. K0ntr0l diri kawal situasi tingkatkan prestasi mudahan murah rezeki. Hehe. St0p em0, let it g0. Allah sentiasa bersama. Jadilah diri yg dekat padaNya. Insya ALLAH hati akan tenang setenang air d lautan. Amin.

0 Budak Hitam: