Saturday, January 1, 2011

New Year 2011

Lambat lak entri aku hari nie..Chewah..N0w aku using bahasa yang k0wank cmua leyh paham..Tak la 0wank2 dari SWK je paham kan...Kesian kat k0wank2 yang suka sk0deng aku nyer BLOG...huhu...

Nak crita ckit sal new year nie...chewah...B4 tu aku nak say, HEPI NEW YEAR ALL.

Batak plak ku guna bahasa cam nie...Haha...lme nie aku taip guna bahasa swk je...Skg guna bahasa pasar yang 0wank len leh paham...Chewah...Bangga lak aku...Gerenti 0wank banyak baca bl0g aku nanti...Haha..Perasan nya hdp aku nie...heehhehe...ttp memang t0l gak kan...0wank ign thu tp tak paham apa aku tulis...huhu...

Ok, crita sal new year....Wah dh melangkah ke tahun baru rupa2 nya kt kan...Mesti ada azam baru...Wah..Aku pun ada azam baru...Huhu...smua lah baru...S0, malam new year...Smua 0wank ada pr0g...wat bbq, dinner n each..S0, aku ngn famili p0n de wat pr0g...wah bez kumpul ramai2 tau...satu famili ada...wah2 gembira...Haha...Apa lagi...Bila lagikan nak kumpul ramai2...

Tak banyak pic yg sye ambil...ckit je..Nie p0n dh cukup dh...Hehe...pic bakar membakar tak der...c0z sye lah tukang bakar...Sye juga lah tukang amek pic...Hehe...Lepas je bbq, kemas2 n smua lah...Dekat puk0l 12 cam tu, turun t0wn tgk bungapi...Sedeyh tau...Lupa lak bawak camera...S0, tu pasal la tak der pic nyer...klu tak..ader je...Hehehe...

HAPPY NEW YEAR 2011

0 Budak Hitam: