Saturday, January 15, 2011

Jiwa Kacau Makin Kacau. Jiwang Tue

Aku terlalu kacau. Jiwa ku kacau bilau. Aku dh deactive FB. Aku cam nak lari dari masalah. Tp aku tak lari dari berbl0gging. Haha. Klakar kan. Aku tak kesah la apa 0rg nak cakap. Aku memang kacau sekarang ini. Nak thu tak. Aku memang dh tak dpt tahan rasa malam tadi. Sampai aku wat aper nak thu tak. Aku rec0rd suara aku sendiri dengan lagu yg mengacau kepala 0tak aku nie. Lepas tu ketawa puas2 macam orang gila lepas tu aku nangis. Tensen aku. Aku tak nak kes lame jadi balik. Sakit tau. Susah hdp mcm nie. Aku share ngn k0rang la. Aku nyanyi nie. Hahaha.


video

Korang jangan gelak tau aku nyanyi nie. Cbb aku pun nak tergelak. Hahahaha. Cebab tengah malam kan. Aku nie ader pelik ckit. Klu aku nanyi time siang till k0l 9 suara aku kurang serak. Klu after jerk, mesti aku semput. Kelakar t0l la. Cbb tu aku tak suka nyanyi. Tapi ni kes malam tadi la, aku layan perasaan pulak. Kesian aku kan. Ish ish ish. Aku tuju khas lagu ni kat insan teristimewa. Bet0l2 wo0 aku syg die. Memang syg bet0l. Susah aku nak cakap cam ner aku syg die. Tapi yg aku tahu, macam tu lah. Apa2 p0n, K0rang jangan gelak k. Aku rasa OK lah. Boleh cari makan. Hahaha.

5 Budak Hitam:

FiRdAuS RaShiD said...

nak jadi cm ana raffali plak ker??

akulanonot said...

excuse me....
takder makne nya...
b4 nie p0n chek n0t ader gak upl0ad vide0...
k0rang je tak prasan..
lagi p0n chek n0t dlu menulis in BAHASA SARAWAK...
sapa yg faham....:p

cik sya said...

waaa.. best la suare. hik3

akulanonot said...

Biasa je....

::nuRuLaDHar:: said...

sweet! =) besabalah menghadapi setiap dugaan ye...