Saturday, January 8, 2011

Hang Out Semalam Sambil Bercerita Pasal Top Blogger

Semalam, Mem karmila PM me..Then, dia ajak aku kuar..Then aku terus jawab...OK...n0 m0re reas0n to her...Juz OK...Chat punya chat...Terus dier cakap..Pukul 3 ye mem...OK...Aku cakap aku siap2...Aku tak nak g thu dier aku siap bukan men lambat...Aku tak nak nampak macam au, selekeh nyer aku...Ahaha...Then, terus g mandi...Serabai t0l aku..Mandi pun kena itu kena ini..Lepas tu, aku siap2 lah...Takut pukul 3 pm...Hehehe...Aku nie tak suka orang tggu aku lelama...Then, Aku tak kisah tggu orang lelama...Tgk situasi lah...Aku dh siap b4 pukul 3 pm..Hehehe...Cepat nyer aku siap...Hahahah..Aku tggu dier...Rumah tak ja0h act..Dekat jerk...Klu aku nak jalan kaki pun tak kesah nak g umah dier...Dekat jerk...2 minit pun tak sampai..tp aku malas nak jalan...cbb panas kan...Hahaha...Menggedik je aku..Tak lame pastu dier sampai...Hehe..

Terus die cakap, Aku tak thulah tunang kawan aku tu sampai k0l brapa dari MUKAH...Oh ye ke...Tak pe lah...Then, she ask me...Mana rumah Bibi..Then aku cakap la kat belat0k..Ok, kte ambik Bibi coz her fren tak der resp0n..Hahaha..Ok..Then, Terus keluar n keluar...Hahahhahah...Lepas jerk ambik Bibi..

Terus g Sanyan...Shopping Complex je la..Then, smua tempat d redah...Tgk baju bla2..Siyez lame dh aku tak sh0pping tau..Tp semalam tak sh0pping p0n...Juz tgk2 jerk...Ala time2 cam ni maner ada duit...Hahhahaha..Apatah agi aku ni yang b0ros dan tidak bekerja...Ada p0n juz f0r myself...Dalam pukul dekat pukul 5..Kawan bibi dtg...Hehehe...Lepak pizza hut...Thanx 4 bibi cbb blanja...Haha..Sabar je lah..Act malu...Ingtkan nak american pay je...Tp dier dh nak bayar...S0, 0k je lah...

Masa kat dalam pizza hut...Erm...Macam2 crita ader...Memang ser0nok...Gelak2 la smua..Ader je p0int kan nak crita...Klu nak crita apa yg kt0wank crita memang tak habis...Then, terselit gak crita sal bl0gger2 nie...Aku bukak la crita sal Fatin Liyana..Pasal isu penggunaan gambar dier utk isu gadis bertudung shawls melaram tu...Then, aku cakap la kesian...Siap sebut lagi nama2 bl0gger lain..Tak patut kan..Aku cakap la...Aku minat nak sk0deng2 dier0wank nyer bl0g...Cam Hanis Zalikha, Elia awek k.fahmi Incik apex, Fatin Liyana, Cik Epal n etc...




S0 sweet kan dier0wank nie...Tp i minat berjam2 tgk hanis zalikha..Sweet je die...Yang Elia lak c0mel jerk kan...Siap panggil pakwe die Incik apex..W0wo...Dan mungkin aku akan xcited giler klu dpt jumpa dier0wank...Hahaha..Klu Fatin n cik epal..Aku suka gak..Cbb dier0wank c0mel...Semp0i...Klu ada crita baru mesti aku klik...Mesti 0k...Hahahhaha... Masa aku crita ngn die0wank kan kan kan...Memang dier 0wank teruja dengan Hanis Zalikha...Sapa tak kenal kan..Aku pun cam w0wo...Chantik sesangat...

Hahaha..Aku nie lak 0ver lebih2 kan..Hanis Zalikha bukan kenal p0n ngn aku...Huhu...Seronok je nak crita sal die..Mana lah thukan..0nce day die nak g Sarawak..Fuh aku memang terpegun giler klu dier cari aku..Hahhahha...Perasan mak tau..Apa2 p0n hang 0ut semalam memang bez even sekejap...Hahaha...

ps : Sori t0 all...i cil0k pic k0rang...Huhu..

2 Budak Hitam:

Anis izyan Abd Rahman said...

hahah~ ade lagi tuh , dr cinta , sembang kosong , abg ben!! haaa

akulanonot said...

hahahhaha...
huhu...
apa kah itu wahai si c0mel....