Friday, January 7, 2011

Gadis Blogger Bajet Hot

Haha...Hari nie aku nak mengutuk ckit la..Tak la banyak sangat p0n..Ckit jerk..Aku kan suka bl0gwalking nie..Ntah..Aku memang suka melawat bl0g2 0wank..Baca2 entri owank...Kadang2 aku gelak sendiri tau klu aku baca entri die0wank nie...Menarik tertarik memang deb0om...Tp, ader la s0wank minah bl0gger nie..Siyez d0h..Aku tak brapa nak bekenan...Bajet h0t..Ntah la, dier rasa die glamer sangat k0t...Sampai dier pk smua 0wank nak p stalker dier...Klu kt dapat fakta daripada pembacaan kt...Tak salah klu kt k0ngsi bersama...Nie tak...Ckit2 cakap 0wank tu 0wank ni c0pycats..Eyeew, ader lagi ke 0wank cam tu...Klu c0py bulat2 tak pe gak nak melenting...Siyez bajet h0t la...Nak kt diri tu bagus...tak jugak..Ntah la, susah nak cakap..Klu cakap lebih2 kang ader yang terasa n anggap statement aku nie tak berasas...Tp aku angin la dengan minah nie...Menyampah aku...

Ala, klu takat entri biasa2...Owank lain pun leh wat la..Tp memang aku heran banyak la ngn minah nie..Memang 100% rasa diri tu bagus..Pat0t gak la banyak 0wank tak suka dier...Menyampah n nak ngutuk sal dier...Aku pun susah la nak cakap..Cbb aku tak rasa gak p0n yg dier ngutuk aku...Tp ada lah jugak ckit...tp padahal...Langsung takder wei...T0long ckit...Jangan nak perasan...Apa2 p0n, jaga je market k0 k...Kan k0 suka ngn publisiti nie...Huhu..Layan....

4 Budak Hitam:

iwan_dextrous said...

hahaha..siapakah org itu.hihi

panas2..

Dextrous cyber life

akulanonot said...

Adalah orang nyer...
ntah...
bajet d0h..
nyampah..
smua benda dier rase dier nyer...padahal fakta bersepah...eeee...siyez nyampah....

Anis izyan Abd Rahman said...

hoho~~ marah sape tuhhh

akulanonot said...

Marah kat s0wank gurl nie...
Dier rasa smua benda 0wank ikut dier..
ish...rase banyak peminat lak kan...
Geli lak....