Tuesday, January 25, 2011

Budak-Budak Buat Seks. Percaya Atau Tidak

Astarfirullah al-a'zim. Bila aku wat title nie. Aku cam. Pat0t ke tak pat0t. Aku rasa cam pat0t la. Untuk share kat 0wank ramai. Aku terbaca benda nie dekat bl0g Miss Farah. Sori tau mem, cbb i amek u nyer utk share kat member2 I. Hope u tak kesah. Lets stori.

Aku nie mula2 baca title dier tau. Eh bet0l ke Miss Farah nie. Mana ada budak reti benda2 karut nie. After aku baca n tgk pic nyer. OMG. I d0nt belive it. Its true or rekaan semata2. Aku cam. Tercengang seribu bahasa. Memang cam tak sangka. 100 kali d0h aku tgk gambar dier. Gamb0 edit ke tak. Tapi macam aku cakap tadi. Memang susah nak percaya. Masalah nyer. Malu nyer aku nak cakap. Korang tgk pic dier dulu ok.





Gambar selebihnya tgk page Miss Farah.

Ok, Aku nak cakap nie. Malu pun malulah. Korang perasan tak pic tue. Ya Allah. Macam tak patut lak aku cakap. Memalukan pun ader. Jat0h maruah. Aku pun rasa cam jat0h maruah klu aku cakap. Eh, cakap je lah. Ko perasan tak,

'PEREMPUAN YANG AJAK BUDAK LAKI TUE MAKE LOVE LA BEB'.

OMG still macam. Tak percaya aku. Nie ke dunia ahey zaman. Macam dh nak kiamat aku rasa. Ya ALLAH, budak lagi tu. Aku tak tahu budak2 nie dari negara apa. Macam JEPON/CHINA pun ada. Ntah la. Aku still tak sangka. Nak ngs d0h. Budak2 yg bel0m cukup umur dh terdedah ngn benda2 cam nie. Mana orang2 sekeliling utk melarang. Siap amek gambar lagi. Malu nyer.

Nasihat aku cuma ckit jerk. AWASI ANAK2 di luar sana. Bagi Ibu Bapa. Jangan la nak terabar2 tercium2 ter0ver2 depan anak2 yg bawah um0 k. Cbb budak2 zaman sekarang nie dah terdedah dan mudah paham apa tindak tand0k yg kt buat. Kontr0l klu nak menggatai. Buat time yg sesuai di tempat yg sesuai. Bukan merata tempat. So, jangan tahu nak melatah jerk klu jadi hal2 camnie. Awasi lah anak2 anda. Aku pun remind kat diri aku sendiri. Hope hal2 cam nie ja0h dari keluarga serta sanak saudara aku dan tidak lupa juga dengan seagama aku. Semoga ALLAH melindungi kt smua. AMIN.

12 Budak Hitam:

si-jhal said...

teruk nya~ =__="

Azie Azra said...

huhu.agknya anak2 tu pernah tgk video macam tu pastu terpengaruh.xtahu ape perkara ni.tiru je.kecian pula anak2 ni.dah besar mcm mana la agknye

LovEmoNEy said...

giler lah... mmg dah nak kiamat!!!

Ahmad Hizwan Ahmad Shukran said...

masyaAllah..
first time ak trdengar perilaku sbgini..
bgi pndapat ak, ini semua salah ibubapa kanak2.. klu btul didikan masakan anak b0le trjebak dgn prkara k0tor ni..

akulanonot said...

jhal :
ter0k pun...
cam nie nak m0lah u...
benda dh jadi....

akulanonot said...

Azie :
mungkin k0t...
teng0k dier nyer style...
ada gaya tu....

akulanonot said...

Lovemoney :

Meremang teng0k..
Macam tak percaya...
tpbenda yang memang jadi p0n....

akulanonot said...

Ahmad Hizwan Ahmad Skuran :

Ala..
jangan cakap smua krna ibu bapa...
Adik bradik apa cer...
Ish bahaya dunia sekarang...
tak selamat....
dh macam penyakit berjangkit dh...

+akufobia+ said...

(gelenggeleng.)

akulanonot said...

Jangan geleng2...Nanti p0ning kepal0....

vampire's lovex said...

gilak ahhh...takot ~


budak2 cara budak2,,remaja cara remaja

akulanonot said...

d0nt ever never d0 diz at h0me k...Eyew...Hahahahha