Tuesday, January 25, 2011

Boleh Ke Aku Pakai Macam Hana Tajima

Hana Tajima. Nama yg tidak asing lagi. Aku meminati dier memang sesangat. Style dier wat aku rasa nak pengsan. Like Her. Siyez aku suka dier. Wei2 suka je k. Jangan cakap aku LESBO lak. Hehe. Biasa lah p0mpuankan. Semua benda nak minat. Hehe. Aku memang suka style dier berpakaian n style dier melilitkan hijjab. Boleh ke aku pakai cam dier. Haha.

Aku pernah terpk gak nak pakai cam dier. Cbb aku nie jenis yg semp0i jerk. Simple. Style ala kadar tak 0ver p0n. Tapi bila aku teng0k Hana Tajima nie aku macam nak sgt berpakaian cam dier. Dulu pernah gak aku nak style2 nie. Tapi cam lari lak. Cbb aku GEMOK doh. Ye ke orang gem0k tak leyh berstyle. Sapa cakap. Boleh sebenarnya. Cuma klu tak pakai ketat tue nampak membesar ckit. Hehe. Skg aku rasa cam nak pakai jerk style2 nie. Cbb aku dh KURUS. tak kesah la apa2 p0n. hehe. Asal ala2 vintage. Haha. Tapi klu aku nie jadi perunding image pun layak gak k0t. Kadang2 aku suka tgk 0wank pakai itu pakai ini. Tapi aku sendiri nak pakai macam tak gamak. T-shirt simple gak jadi pilihan hati. Haha.

Crita pasal2 style nie. Aku ader tgk budak2 The Scarflets. Memang gempaq la dier0wank nie. Siyez aku suka sgt. Aku clu tgk dari blog Cik Epal 2. Antara faberat bl0g yg aku suka baca.

Bak kata Cik Epal si budak gonjeng. Gonjeng 2 aper erk Cik Epal. Klu kte0wank cney, Gonjeng 2 sejenis ikan. Haha :p.

Pastu ada link2 d0wank yg manis2 nie. Perlu ke aku p0mot dier0wank2 nie. Ala g ah kat page Cik Epal tue. Memang melambak link kat situ untuk k0rang klik. Siyez aku memang suka. Suka sgt2. Dier0wank nie memang gempaq la. Haha. Aku nak ulang gempaq tu brapa ratus kali. Tapi memang bez si0t dier0wank. Magine aku klu aku kat KL. sanggup berhabis sakan k0t. Aku sh0pping. Nak berstyle kat SARAWAK nie. Aku nak g mana. Lain la ader PHOTOSHOOT ke apa. Karang, orang cakap aku nie 0ver berpakaian.

Act korang, Kat SARAWAK nie bukan tak up2date. Siyez aku cakap, Klu nak cari style2 tue smua memang ada. Kadang2 dulu lagi dari sana. Tapi masalah nya. MAHAL d0h. Klu aku, g TIME SQUARE je klu nak cari barang2 tue. Harga berpatutan. Selamat duit aku. Tapi kat cney 2 kali ganda. Tercekik aku, klu time tu aku makan asam. Mana tak nyer. Bila teng0k harga. Bagus aku g Bundle. Ada brand. Hehe. Puas hati. Klu kena kurap or penyakit tu. Nasib la labu. Haha. Ok2, samb0ng balik.

Siyez la, aku nak g KL lagi. Aku nak jumpa dier0wank2 nie. Haha. Nak ke k0wank jumpa aku hah. Hahaha. Mengada je lebih aku nie. Haha. Crita2 sal style nie kan. Aku suka kawan aku s0wank nie. Dier dh reti tau berstyle2 nie. Bersemangat waja aku teng0k dier. Muka pun makin cun.

Kalau nak tahu crita dier klik SINI.

Sya, Nanti klu akk p KL. Kte jumpa lagi tau. Rindu sesangat dh nie. Kapan seh leh jumpa. Klu tak p0n u c0me2 my bebeh tu SARAWAK. Beli tiket jerk. Makan minum di tanggung beres. Hehe. Sila2. Penginapan pun di tanggung beres. Huhu. Jangan la tggu akk kawin. Sekarang pun leh. Huhu.

Ok lah k0wank. Bye2. Jumpa d lain entri tau. Syg kowank.

4 Budak Hitam:

Si DauN CeRi said...

tgk org pakai stylo mylo rasa menarik jugak.. tapi xbrani agi nak buat.. xde kompiden. hehe

kalau kompiden msti tade hal punye kan..

akulanonot said...

Si Daun Ceri :

Tu lah pasal yunk..
I teringin gak..
Pernah cuba dulu...
Tp date time...
Subahanallah...
Im l0ok s0 big...
Like Beruang kutub..
Sabar je ah...
n da same time..
like 2 use 0ne c0lor 0nly...
BLACK..cbb nampak kurus...
But n0w...
Pakai smua col0r...
Dh ader k0mpiden yg tinggi dh nak try nie.
tp klu I melaram I nak p mana.
Tu pasal asyik terbantut jerk...

~naddy~ said...

u hv to try dear, then d confident will come later. try d simple one first, then the style will come out. pakai je kat mana2 pon, even nk g mkn kat gerai kechik.hehe!~yg penting b urself. :)

akulanonot said...

naddy :

1day memang I nak try...
H0pe tak der sapa pandang semacam..
Hehehe...Malu tapi mahu...
hehehehe....
Nak kenak k0mpiden klu nak pakai...
klu tak k0mpiden memang rasa cam pelik semacam...