Tuesday, January 4, 2011

Belog Aku Mungkin Tak Seglemer Belog Mu

Over nyer Title aku kali nie kan...Hahaha...Bet0l memang bet0l..Mungkin Bl0g aku tak seglemer bl0gmu..Tp lantak aku la kan nak wat bl0g aku cam ner...Otak aku yang berfungsi memikirkan cara2 mengedit HTML...Bukan nyer k0wank2 d luar sana yg suke k0ndem kerja aku..Lantak la...Aku tak mintak duit k0wank pun...Dan juga aku tak mintak k0wank nyer baca...Apa yang aku share ngn k0wank pun bukan nyer de pedah pun kat k0wank sampai k0wank nak k0ndem aku lebih2...Lagipun aku tak kenal k0wank...Pesal seb0k nak stalker aku nyer bel0g..Aku tahu aku baru lagi dalam dunia bel0gging nie...Tp tak yah la nak ngate aku 0ver2..Bagai la k0wank hebat sangat.."Owank tgk penulisan bukan nyer rupa bl0g tue"..

Hello..Klu k0wank wat bl0g chantik2...Sape yg puas ati teng0k..K0wank sendirikan...S0, tak yah banyak k0mplen..Ke dengki tgk aku leyh wat bl0g cam nie..Ala klu takat edit2 nie..Smua 0wank leyh...Klu nak tye aku direct cam ner nak edit aku pun leyh ajar...Tak yah la susah2 payah nak ngate aku cam2...

Pasal isi kandungan Bel0g aku pun jadi masalah ker...B0leyh tak klu aku nak cakap nie..."INI BL0G AKU, AKU PUNYA SUKA LAH"... Klu k0 nak bl0g ikut citarasa air liur basi k0 tue..S0, k0 buat bl0g k0 sendiri...Tak yah nak nyeb0k2 cakap aku nie tulis merapu lah apa la...

Mesti k0 angin kan bila baca entri aku nie...Lantak la wei....Aku nyer suka lah...Biar k0 terasa ckit...Panas je kan...Mintak sgt2 la jasa baik k0 yang kurang baik tu..Pliz la..Tak ya text2 aku semata2 nak k0ndem aku nyer bl0g...Lantak aku lah wei...Wala wei...Hahahhahahhahha...

0 Budak Hitam: