Wednesday, December 22, 2010

Sempurna. Kenapa Sempurna?

Kenapa mesti sempurna...Aku pun sik tauk..Sebab aku suka...Cerita di sebalik crita..Hehe..Selamak ku berbl0gging, mesti tak 0wank perasan nak..Aku sik pernah talking 0r st0ri b0ut kapel..Aku ada kapel ka??...Act, aku sengaja sik st0ri pasal 0ur l0ve c0z aku h0rmat permintaannya..c0z diz is 0ur privacy..hehe..Senang crita la...Aku cuma dpt madah..Yes, aku ada kapel..Mek 2 dh lamak dh..Hehehe..0k tutup crita sal ya...M0k tauk pa hal sempurna...Pernah sik tak 0wank dengar lagu sempurna...Nya berik aku lagu ya...Kerana baginya, aku bergitu sempurna..Terharu dan ari t0k ku dengar lagu ya...Dan teringat 1st time jumpa nya...Hehe..

Kau begitu sempurna
Di mataku kau begitu indah
Kau membuat diriku akan selalu memujamu

Di setiap langkahku ku kan
selalu memikirkan dirimu
Tak bisa ku bayangkan
Hidupku tanpa cintamu

Bridge:
Janganlah kau tinggalkan diriku
tak kan mampu menghadapi semua
Hanya bersamamu ku akan bisa

Coda:
Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adlah hidup ku lengkapi diriku oh sayang engkau begitu sempurna .. sempurna


Kau genggam tanganku saat diriku lemah dan terjatuhk au bisikkan dan hapus semua sesalku

Bridge:
Janganlah kau tinggalkan diriku
tak kan mampu menghadapi semua
Hanya bersamamu ku akan bisa

Reff:
Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adalah hidup ku lengkapi diriku oh sayang engkau begitu sempurna .. sempurna

Kau genggam tanganku saat diriku lemah dan terjatuhk au bisikkan dan hapus semua sesalku

Bridge:
Janganlah kau tinggalkan diriku
tak kan mampu menghadapi semua
Hanya bersamamu ku akan bisa

Coda:
Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adlah hidup ku lengkapi diriku oh sayang engkau begitu sempurna .. sempurna

Apa gik...J0m nyanyi sama2....Hahaha...mesti rasa dirik sempurna bila kt dengar lagu t0k...

0 Budak Hitam: