Friday, December 17, 2010

Kontest Blog Terkemas

Tengah2 merantau ke sana ke mari melihat keindahan bl0g 0wank..Klik sana sini link owank..Bukan stalker 0k..Saya cuma pembaca saja..Berbalik pada crita saya tadi..Ok! tiba2 saya terlihat ini page..Nak tahu page sapa...Page insan yang bernama niezsa..Teruslah saya terpandang title KONTEST BLOG TERKEMAS..Eh macam menarik aje benda ini..Tp bl0g saya terlalu simple..Simple sesangat...tersangat lah simple.Malu lak rasa nak j0in..Tp saya muka tak tahu malu..Jadi saya beranikan diri menj0inkan diri ini utk mengikuti k0ntest ini..Menang atau kalah..Adat sudah..Hehe..Yang penting, kita cuba..Tak salah kan...Hehehe...

KONTEST BLOG TERKEMAS

Syarat-syarat :
  1. Follow blog hana and Fyza. tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D
  2. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .
  3. buat satu entry dengan tajuk Kontest blog terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .
  4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .
  5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
  6. tag 3orang blogger ok :)
  7. 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha
  8. update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 500 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)
Tarikh tutup : 01 Februari 2011 (lame lagi tue. b0leh make over lagi)

Apa tunggu lagi..Menarikan? Kan kan kan..Jangan lupa sertai KONTEST ini tau..Kalah Menang adat sesuatu pertandingan..So, berusahalah demi mencapai kejayaan..Pesanan ringkas daripada saya..

Dengan ini, dengan rasminya saya hendak mengetag 0wank2 seperti di bawah :


Sekian, terima kasih...

1 Budak Hitam:

hannafauzann said...

tq join . goodluck yeah !



xoxo hanna & fie