Tuesday, December 21, 2010

Kaki Perempuan? Betul ka?

Kaki perempuan?? Siapa kaki perempuan?? Kenapa mesti title ini kaki perempuan?? Hehehe..Apa yang tak0wank paham pasal KAKI PEREMPUAN...Menurut aku lah..Kaki perempuan t0k..memang la d tuju khas ngn LELAKI...Sikan perempuan nak...Hehe..A0k, Apa yang ku paham la pasal kaki perempuan t0k...Adalah, Lelaki yang suka bertukar2 perempuan...Senang katalah, pantang nangga mpuan..Ok, Sebab apa title t0k..Sebab aku m0k share sigek crita pasal kaki mpuan ngn tak 0wank...Hehehe...

Gambar Hiasan
Lets st0ri..0k, cam t0k crita nya...Aku ada kenal s0wank insan la..Nama nya man(bukan nama sebenar) haha...Nya selalu bercerita pasal 0wank...Dan selalu juak bercerita mengenai masalah 0wank..Kadang2, sampai saya mahu2 share pr0b ngn nya...Namun Sharing saya tek sikda la banyak nie p0n..Juz crita n0k biasa2 jak..Wat ever la..Nya clu madah camt0k ngn kawan ku..."AKU RESPECT NGN NONOT".. Wah, benar ka kenyataan kau ya...Bukan kah kau clu ngn0k aku..Personaliti aku..My realiti..Hahaha..Ok ok...Bebalit ngn crita tek..

Man : N0t, ktk gemini ka??
Aku : Sik la, Kmk cancer..Gewek mek yang gemini...
Man : So, bulan 5 la gewek tk lahey..
Aku : A0k, bulan 5..Kenak??
Man : Mun ktk m0k tauk, Biasanya gemini t0k..Owank n0k lahir bulan 5 t0k..Biasanya nak..Lelaki ya kaki mpuan...
Aku : Sik juak..Cney ktk tauk...
Man : Mena, dari pemerhatian kmk..Banyak dh c0nt0h...

Aku pun sik tauk apa m0tiff nya madah cam ya...Aku pun heran..Nya m0k meruntuh relati0nship aku ngn gewek ku...Apa 0leh nya..Nothing nak...Heran aku...Aku rasa pelik la..dari segi pemerhatian nya...Chewah..Ka nya cover dirik nya p0n...Nya dh kawin..Brapa taun kawin, sikda juak anak...L0m ada rezeki k0t..Allahualam..Pasya, mun mena nya setia n bukan kaki mpuan...Nya sikan semudah ya jat0h cinta...Ya b0k leyh lebel sebagai KAKI PEREMPUAN..Padah smua mpuan suka ngn nya..Banyak dah kes kau..Tp sik pernah ku berbyi...Ku mbak ilek jak...Tp bila k0 padah cam ya pasal gewek aku..Terus nait muak ku ngn kau...Sampei k0 madah aku suka ngn k0..Hell0, talk t0 my hand...b0h k0 nak perasan k..Gewek ku 100 kali ganda lebih hencem dari k0..Nak ngarap k0...Sik b0h jak...Sik terli0 ku ngn k0...Siyez la ku madah..Nang sikda selera ku ngn k0..Patut juak la k0 lakas2 m0k kawin ngn bini k0...Cbb k0 pasti n k0 tauk k0 sikan semudah ya laku ba...St0p la talking n0nsen n madah ku suka kau..Sik mas0k akal eh...Bak kata kawan ku..."JONGANG JONGANG JONGANG..Aku gik sikda beran0k kau cam ya ilak..tp nekt0k..ntah la...Pandei juak ku ngan0k k0...Nyesal juak ku pernah berkawan rapat ngn kau...Dh tak0wank beripar, nang kaki pau...Nang pengepau lalu jak..Ya b0k ciri2 kaki mpuan..S0, mun k0 rasa dirik k0 camya, jangan madah 0wank len..Sia2 jak 0i...Jaga jak rumah tangga k0 sia...B0h ngc0 kehidupan 0wank len...Supaya k0 sik berpinjam bermintak duit ngn mpuan...Ish2..

Ct0k ku m0k m0lah kenyataan ckit...Percayaklah pasangan kt..Jangan terlalu buruk sangka..Dek2 dari mulut 0wank n0k jenis cam d atas ya..Bukan jak hubungan ktk 0wank r0sak...Malah nya tetak ngn tak0wank cbb nya berjaya memusnahkan mahligai 0wank len..Padahal mahligai nya masih tersegam indah...Berhati2lah manusia jenis cam ya...Takut2 nya berdendam dengan perempuan..Sik pasal2 kt jadi salah s0wank mangsa nya...Eeeee Nauzubillah...

2 Budak Hitam:

wa kaljis said...

Kmk pun Gemini juak.. Lelah kmk ngecek kaki kmk tek sekda pun kaki ompuan hehehe... Opis kmk ada 3 org sama bday ngan kmk berbeza taun jak lahir.. Smeuanya ok2 jak bukan kaki ompuan tp mcm2 kaki.. kaki ngaji (tiap2 kol 10am) nya maca Quran) yerrr.. Kaki shopping aok tuk mena kmk pun kira boros juak hehe dan kaki bangku, kwn kmk tuk sik pandei main bol.. hehe.. Adoheh.. tang ada2 jak kwn ktk ya..

Mun kaki ompuan tuknya sik mileh nya Gemini kah taun naga kah taun Gajah.. sama jak bah.. Yg membezakan kita semua hanyalah Taqwa.. mena sik Not?

akulanonot said...

mena ya br0...Hehehe...ya taqwa kt ba...tp ya lah tek..sik sangka juak...ada juak 0wank percayak ngn benda2 karut t0k...huhuhu