Tuesday, October 13, 2009

Sot Kali

Aih, kenapa dengan title itu? Hahaha. Sebenarnya tidak ada apa2 dengan title itu. M0wk tauk sik. Mata mek kinek towk terlalu tertumpu pada beg baju & wallet. Kenapa ini terjadi. 0h tidak. Klu macam ini, bankrup la kmk. Haha. Ini tidak mungkin akan terjadi. Hehe.

Sebenarnya macam t0wk crita nya. Semenjak berbiznes t0wk. Ala biznes kecik2. Biasalah nak m0wk hidup. Keuntungan ya adalah ckit untuk menampung keperluan kmk yang tidak / belum masih bekerja ini. Apa yang merisaukan kmk, pebelanjaan kmk t0wk sik terkawal. 0h tidak. Ini sudah melampau. Pantang ngga duit. Kmk pasti SHOPPING.

Banyak dh beg mek kump0l. Kadang2 sik tauk m0wk pakei n0wk cgek nie. Sampei ada 0wank mengambil beg dan dijadikan harta pusaka nya. Biar jak. Mun di pinjam sik pa. Pasti di bewik balit. Mun part pinjam ya mesti la ahli keluarga. Nie nak m0lah. Dh adik dimpun minjam, berik la. Nie leyh l0kek2. Part harta jadi harta peribadi t0wk la sik bekenan. Sik pa2. Tandah jak la. Tp ku m0wk balit beg2 aku w0i. Even dh bur0k serta bekuap bekaka. Huhu.

Towk b0wk separuh dari beg kmk. Bel0m gik beg n0wk di pinjam2 ya berada di depan mata. Pasti orang akan tyk. "EH, KO TOWK JUAL BEG KA?". Cali aih mun d pk2 balit. Apa ka jadah. Bukan nya 0wank ngga pun if kt makei beg n0wk sama jak. Edeh, bukannya apa. Minat ba. Sik alah2 kt nak pakei beg n0wk sama jak. B0wink la mun cam ya. Kan kan kan.

Mun wallet ya. B0leyh di katakan banyak. Nang banyak dari beg. Tp n0wk di simpan ah luar bukan atas lemari, t0wk jak.

Malas m0wk ambik wallet ah atas lemari ya. Ad0i. Bedebu k0tak ya ba. Gik p0wn mek t0wk sik tahan ngan debu. Gatal id0ng. Hehe. Wallet mek p0wn sik tauk cney tuju. Ada n0wk dh hanc0r d pakei 0wank. Ada n0wk masih d pakei 0wank. Gasak la. Wallet t0wk sik keysah ilak mek. Huhu.

0k bermula ngan crita sebenar2nya crita. Ari minggu riya. Hehe. Wow gatal tangan m0wk beli2 barang. So kuar borrow keta AYAH. M0wk pakei SAGA pk minyak k0ng. Haha. Then mek 2 makcik mek t0wk tek kuarlah untuk membeli belah. Haha. Membeli belah la sangat. Tidak sebenarnya. Tujuan sebenar kmk adalah untuk mmbeli kain ela kaler itam. Mesti 0wank nanyak apakah tujuan kmk mmbeli nya. Mestilah ada tujuan. Sikan la saja2. Ish ish ish. Sik da ba. Kmk m0wk m0lah baju lab0h. Huhu. Aw0k ajak la kan. Then, semasa keluar itu. Hati ini sungguh sakit. thu kenapa. Susah mahu cakap. Parking aih. Susah nak mmpus carik. Si0t ada jak. Then kmk g ah sigek tempat t0wk. wait la tek. Then i see ada keta m0wk kuar. Tp nya men2 gik. Rupa2 nya nya tggu 0wank hanta barang. Sakit ati d0wh. Dh la lamak nantik. Kak ya tek. Kmk kuar dari simpang ya. Then i see nya mena2 m0wk kuar aftar 0wank anta barang ya. Dengan sengaut nya. Kmk mencelah kereta yang agak besar ya. Berpusing dengan pantas. Hampir berlaku DRIFT menggunakan kereta itu. Mahu tahu kereta apa RUSH. hahaha. Budus kmk. Kakya nak. Oh sial ada keta mas0k. Lurus k0 lurus kmk ngerepak dalam keta. Oh selamat nya sik perasan keta ya m0wk kuar. Ahey nya kmk menunggu d simpang kerana apa. Kerana saya mahu mas0k parking. Kereta mengehon2 kmk tp kmk sik menghiraukan nya. Setelah keta kuar. Yes, parking. Haha. Sejam aih kmk carik paking. Nak ka gyla nama nya. So, let g0 bebeh. Mula2 kmk beli kain. Settle. Kak ya. Round mencari barang. Tiba2 mata ini di kaburi oleyh beg & wallet. Jangan jangan jangan. Kuatkan nafsu ku. Haha, ya hati mek berbisik. Then kmk sambar juak sigek wallet. Sedangkan sik m0wk beli. Adoi yay. Beli juak ahey nya. Huh.

Itulah wallet nya. Chantek sik. Chantek la Chantek. Haha. Huhu. Kegylaan melanda. Afta itu, kmk m0wk beredar sebel0m mata t0wk m0wk sabar barang len gik. So, mata mengilai2. Dan nafsu begema. Belilah beg gik. Beli. Oh tidak. Tidak kmk telah berkenan ngan sigek beg towk. Wow chantek d0wh. LV gitu. Tp kerana tidak mampu dengan harganya mececah 3 angka. Menelan aik li0r ajak la. So, Kmk terus mahu menuju ke kereta. Kak ya, Aih kenapa sini ada banyak kedai beg. Jangan la jangan. Tergoda i tau. Tiba2 kmk tergoda ngan sigek beg t0wk. Tidak!(dengan nada jeritan k). Ahey nya mek membelinya.

Chantek sik. Chantik 0wh. Kalernya memainkan peranan ok. Kalernya pearl green. Haha. Penauk kmk. Coz nya kaler itam but after kenak cahaya nya bertukar kaler & nampak kehijauan ckit. Bet0wl sik. Bet0wl. Haha. Apa mau jadi ini 0lank. Sudah mahu pegi kl. Nanti satu masalah lagi klu pegi kl. Pasti banyak barang ingin di miliki. Haha. Tidak apa. Kawal perasaan.

Setelah itu. Pada malam tadi. Merupakan hari ini. Kmk pergi ke pasar malam. Saja jak m0wk ronda2. Igtkan m0wk beli barang makan. Erm tp mata t0wk tidak terkawal melihat beg2 ah sia. Tp nasib bait sik beli. Kerana kmk pada hari t0wk b0leyh kawal nafsu. Haha. Si0t aih. Tp apabila pergi ke kedai kasut. Buat hal la pulak. Apa jadi. Kmk menyepa sepasang kasut. Ya ALLAH. Kenak la kmk towk. Tidak baik tau macam ini.

Apa macam? Yalah kasut yang menggoda kmk tek. Adoi. Kasut p0wn dh banyak sampei mak mek an0k mek. Nya madah, "KASUT NOWK ADA DALAM UMAH T0WK EH. DH SIK CUKUP DASAN GIK K ENGKA. TOWK NAK MELI AGIK". Yalah nya tek terpaksa kasut ya di embak kedalam bilit. Hehe. Moral dari crita mek t0wk. Pliz la jangan ikut perangei kmk towk. ALMUBAZIRUN SYAIT0N FWEN K. Hehe. Maaf kerana membazir di mata orang. Huhu. Sekian.

1 Budak Hitam:

nik said...

Hahaha, memang kaki shopping btul nyah nura ni. hahahaha
gunala duit raya. ehh lupa nyah nura dah tak dapat duit raya dah. c(=