Wednesday, June 10, 2009

Cali Lalu Jak

Hahaha. Terasa lawak menusuk di dada. Hahaha. Lawak eh. Nang lawak. Ari t0wk, kmk b0wk pasan ada 0wank k0men pix kmk lam FS. Ya ALLAH. Hahahaha. Lawak eh. Nya p0wn FS tek PUTERI LILIN. Hahahaha. Ulangan PUTERI LILIN. Sungguh menarik nama ya. Haha. Sik perlu nak menti0n nama sapa2 lam hal t0wk. Hahahaha. Mulut mek nang jek, tp mulut mek jek btempat. Adoi yay. Lawak eh. Nang lawak. Kmk sik syak sapa2 hal t0wk. Nya nak ngan0k kmk ngan0k la. Sik kesah. tp perlu igt, segala jek kmk n0wk sik bet0wl kuar dari mulutnya kmk sik rugi papa bahkan kmk dpt pahala gik. Hahahaha.

1. 0k lah, if kau PUTERI LILIN adalah **** ******. Aku sik kesah k0 nak ngan0k aku apa. Yang penting aku sik penah an0k k0 dari blakang. Yang ku tauk k0 jak clu an0k ku dari blakang. Ngumpat pasal aku. Mun sik da 0wank bcrita, aku sik kan gag0. Mula2 nng aku saba jak ngn apa d an0k k0 pasal aku. Gik p0wn aku mas0k KNS start upper 6. Aku sik kenal k0 lalu time ya. Time ya wak aku sik gag0 nak rapat ngan kau. K0 yang terhegeh2 m0wk kawan ngan aku. Tertunggah2 aku. Start jak ku mas0k kat KNS ko dh kenal aku. Cney k0 kenal aku, dari kawan2 k0 n0wk dh lamak kenal aku. Hahaha. If kau lah madah aku t0wk suka ngumpat & ngan0k 0wank. K0 nng bez. Lamak2 t0wk sapa ngumpat sapa. Sapa ngan0k sapa. C0ba k0 bayangkan jak la. Aku sik ngan0k 0wank mun 0wank sik ngan0k aku d0lowk. Aku pun sik tauk apa salah aku ngan k0 sampei k0 ngan0k & ngumpat aku dari blakang. K0 tauk depan sapa k0 ngumpat aku. Depan kawan2 n0wk dh lamak kenal aku. Mun dak nya ngumpat skali pasal aku. Haha. Aku n0 k0men la. Mun mena dak nya ngumpat skali. Dak nya sik kan madah ngan aku balit. Pk jak dari sia. Sem0ga ALLAH merahmati kau la. Aku t0wk n0 hal. Sentiasa memaafkan 0wank ba. Haha.

2. Mun k0 **** ****** ******, k0 nang sik patut la bergelar mmber. Aku kenal k0 dari darjah 3 until 6. Maybe kau rapat ngan aku time darjah 3 & 4 jak. Ya time kita kecik2 d0lowk. Sik di kira la. Masing2 gik kecik ba. Then aku sik da berk0ntek & msg ngan k0 sampeilah abis f0rm 5. Time ya aku clu jalan ngan kawan2 aku. Chewah. Then k0 clu2 wak neg0 aku. Lamak2 aku pandei rapat ngan kau. Cam nie aku pandei rapat ngan k0 p0wn aku sik tauk. Smua 0wank n0wk kenal ngan k0 madah ngan aku wak kawan ku bet2 kawan ngan k0. Cbb k0 jek mulut. Aku ngan kawan2 ku ya sik kesah lalu jak apa di padah 0wank pasal k0. Wat ever la kan. Janji sik malat masing2. Kita still wak rapat. Aku asa, susah senang kita sama ba. K0 susah, k0 nak kecney2 k0 msg aku. Aku 0k jak. Sampei k0 kenalkan aku ngan dak kawan2 k0. Tp why kawan2 k0 pandei rapat ngan aku then ngumpat pasal k0. Dari sia jak k0 pk. Mun k0 sakit ati ngan aku tegal kawan2 k0 agak & rapat ngan aku. C0e lah geng. Cbb aku sik penah kesah p0wn bekawan ngan sapa2. Gik p0wn k0 nak rapat ngan kawan2 ku, aku sik kesah wak. Ya hal k0 ba nak kawan ngan sapa. Janji dak kawan2 yang ku kenal ngan k0 m0wk timak k0 jadi kawan ya dh cukup. Mun k0 mena2 bgs nak. K0 clu think p0sitif ba. Sik lamak kak ya, kitak geng smua dapat mas0k f0rm 6. N0 hal la kan. Sampei upper 6, aku madah ngan k0, aku dpt pindah KNS. K0 time ya bukan men hepi gik. Aku 0k jak la kan. Then, dh ku pindah ke KNS, subahanallah aku dengar crita dari geng2 k0 n0wk sama kelas ngan aku madah k0 ngan0k2 aku dari blakang. Wat de hell u. Aku gik 0k. Mls nak gag0. Mls m0wk beklae. Sampei ku nenga crita dari bezfwen ku dimpun k0 ngan0k aku. Wei, pk la ckit. Ngan sapa k0 becerita. Ngan bezfwen aku wei. Aku terkejut gylak2 time ya. Kawan ku dimpun. N0wk d kenal ku dari kecik b0leyh ngan0k aku. Sedangkan aku percayak ngan k0 time ya. Aku gik 0k wak ngan k0. Sampei sigek tahap aku asa kesabaran aku tercabar. Aku tus nyindir2 k0. Terpulang la time ya k0 m0wk terasa ka sik. Sampei k0 mena2 terasa. K0 sik m0wk nak neg0 aku. Aku pun mls asa m0wk neg0 k0. Bencik lalu ku ngga k0 time ya. T0wk k0 tegal apa. Tegal k0 sik pr0fesi0nal ngan0k aku. K0 pk k0 b0leyh asut smua kawan2 aku. K0 sik pk ka kawan2 ku akan crita balit ngan aku. Bak kata 0wank tmpt k0 ngan0k aku ya. Bukan cara ya kei k0 m0wk carik kawan banyak. Then, aku asa better aku klaka ngan k0 face 2 face. Then aku terserempak ngan kau d kpg dat0'. Aku agak k0 tus. Aku tyk k0, mena sik k0 ada an0k ku macam2. K0 juz madah ngan aku, k0 sik da an0k aku. Aku still wak betanyak. K0 madah sik da. Dh k0 madah sik da & mena2 k0 menafikan nya. Aku timak la. Kei pa kita beklae buang karen jak nak. So, pas ari ya k0 lalu lari dari aku. Time raya jak kita temu. Aku sik kesah smua ya. Maybe salah aku wak rite mmbesarkan hal t0wk. Mun ku sik ambik p0rt apa d an0k k0 ngan aku. Aku asa sik cam t0wk persahabatan kita. Sigek hal gik. Aku banyak tauk pasal k0 dari staff2 k0. Aku sik lalek p0wn. Ya hal peribadi k0. Kei pa ku mas0k camp0r nak. Sik perlu juak ku bersusey ngan sapa2. Ya jak k0 harus tauk. Cbb aku ukan sejaik k0 pk & aku wak bukan jenis mukak aib 0wank. Sigek hal gik, Aku nng sik kecak. Sik kalak ku muji ku pun kacak. K0 nng kacak. Sik d nafikan. tp smua nya ALLAH jak yang tauk.

3. Mun PUTERI LILIN ya adalah lelaki. 0h yeah. 4 wat nyaruk jadi p0mpuan. Mun k0 lah ***** **** ********, aku asa better k0 denga dimpun dari mulut aku cam nie kejadian time ah sk0lah d0l0wk. Bukan dari mpuan n0wk kaki penyab0ng ya. Time aku ada hal ngan **** ****** pasal WPP (WANITA PALING PORET). Yes, a0k & sure aku ada bukak crita pasal k0. Time ya mpuan WPP ya nggah aku & nya nanyak aku "Kenak aku madah nya WPP(WANITA PALING PORET). Aku tus madah a0k. Nang mena. Mpuan ya nang WPP. Smua hal & crita 0wank m0wk ambik tauk. Sampei hal peribadi 0wank p0wn m0wk ambik tauk. Pasal k0 klae ngan ***** 6A1 pasal mulut mpuan ya lah. Mun k0 m0wk tauk smua nya. S0, sik salah nak ku madah ngan mpuan ya nya nng WPP. Aku krisis ngan **** ****** ****** p0wn tegal nya wak. Aku 0k jak. Mpuan ya klaka ngan aku. Nya pk aku takut ngan nya. Aku padah la apa n0wk mena. Nya harus tauk ba. Ya hakikat. Sampei nya ungkit pasal kau. Aku sik gag0 p0wn pasal kau. Aku nng tauk mulut k0 nng lebeyh. Tus ku madah cam t0wk " A0k, macam **** nang mena mulut nya lebeyh, aku sik heran p0wn". Ya lah w0rd aku madah ngan mpuan ya & sik da t0pic len p0wn pasal kau. Mun nya pandei nambah2 crita pasal aku ngan0k k0. Nang mpuan ya PUKEKMAK la. Aku terus terang la. Aku sik heran la mulut k0 cam nie. Aku nang tauk p0wn. Mun ku mena2 m0wk ambik ati pasal k0 lah. Lamak dh. Dari aku tauk crita pasal k0 ngasut sigek kelas bet2 rapat ngan aku cbb aku lebeyh mulut. Aku timak jak. Smua 0wank tauk ku lebeyh mulut. tp aku lebeyh betempat. Mun 0wank sik an0k aku. Aku sik kan ngan0k 0wank. Mcm nie k0 tauk aku lebeyh mulut. Nang ku kenal k0 time sk0lah rendah. tp aku sik penah rapat ngan k0. Cbb k0 ngan aku sik sama kelas. Sampei ku kenal k0 rapat time aku upper 6. ya jak. So, dari cney k0 tauk aku jek mulut. Mesti dari **** ****** ****** c0z nya bezfwen kau. Aku sik da niat lalu nak ngait kau dalam hal **** ****** ya. Cbb ya nng hal aku ngan nya. tp nya ya gag0 madah pasal k0. Aku apa gik aku juz madah la. Aku dh sik eran n sik gag0 ngan k0. Cbb k0 nang smua 0wank lam kelas ya tauk cam nie mulut k0. That all. Time k0 nenga ku madah cam ya. Tus k0 manaz ngan aku. Ada k0 nanyk ngan aku. Apa d klaka aku. Sik da nak. K0 lebeyh senang Klaka ngan **** ****** sedangkan k0 sendiri madah si mpuan ya sik pat di cayak & nyimpan rahsia. Tp ku sik kesah la geng. Aku sik kalak bedendam ngan k0. Aku sik perlu nak ngan0k kau even aku selisih muka ngan k0. Mun k0 m0wk tauk 2 0wank mpuan ah atas ya nng kuat men peranan mer0sakan fwenship 0wank len.

0klah kawan2 smua. Aku sik kesah la tak 0wank nak tangga aku dari persepsi nie p0wn. Aku sik heran & aku sik gag0 p0wn. Aku tauk ba. Kita penah bkawan. Benda t0wk jadi p0wn atas mistake masing2. Aku sik nyalah tak 0wank. tp sebaliknya aku nyalah diwik dimpun. Pasal isu LOBOS. hahahhaha. Ku nang asa lawak ilak2. Ku sik kesah tak 0wank nak madah pia. Janji aku tauk diwik ku pun. Aku gik tauk n0wk nie halal n0wk nie haram. Aku wak gik masih tauk batas2 p0mpuan dalam ISLAM. But kau perlu mainset lam palak 0tak k0 wak jg jadi mpuan murahan. Ya jak. And aku m0wk k0 tauk yang penting aku sik kalak merik ngan sapa2 mahk0ta aku. Ya yang pasti. Dan smua ya bersaksikan ALLAH S.W.T. Ko nak berembak crita pasal aku & k0 sakit ati ngan aku ya hal k0. ALLAH maha mengetahui. Jangan sampei keburukan sik bet0wl ya jadi ngan k0. Pasal muka ku sik kacak. Nang ku sik kacak. Aku ngakuk. Sik da ku madah ku kacak p0wn. Haha. Bet2 jak, ya jak pesan aku. Dh dapat ku liat brapa banyak 0wank ngan0k aku muka sik kacak, uj0ng2 lebeyh dari ya ALLAH merik. Mun ALLAH sik merik kinek ALLAH merik dudi. Subahannallah.

Cam ya lah crita disebalik crita tek. Panjang lalu jak. Haha. Bagi sapa2 la, sik tauk la sapa kan. Senang crita khas kei mpuan. Jaga jak bet2 tak0wank p0wn mahk0ta. Jangan nak merik sebarang2 tak0wank p0wn ngan 0wank. Rugi tauk sik. Gik sigek pesan mek ngan yang bekenaan. Mun dh LOBOS p0wn kita. 4 sure jangan aibkan diwik sendiwik. Bersusey ngan 0wank cya ct0wk kita dh LOBOS. Malu ckit. Kadang2 kita sik tauk mulut 0wank. Agik nama mulut manusia, sik da sapa yang dapat nutup mulut manusia t0wk. Mun gik mulut tempayan ya gik dapat di tutup kei kaleng. Wat ever la kan. Yang penting kita sama2 dh besar. Dosa pahal, buw0k baek kita p0wn nanggung. Sik perlu memburukan sapa2 seperti dilakukan 0leh PUTERI LILIN yang sik tauk kesahihan crita di reka nya. Hahahahaha. Lawak jak asa. Hahahahaha.

0 Budak Hitam: