Wednesday, April 15, 2009

Tag Lagi

Mintak maaf pada smua para pengetag. Pada sesiapa tag nya sik d p0lah mek. Bebanyak2 mena mek mintak maaf. Actually, mek ukan nya suka ilak nak m0lah tag t0wk. Ukan takat ya jak. Nak mengetag 0wank pun mek sik suka. Cewah. Dah banyak 0wank dh ngetag mek. Ada d p0lah mek, ada yang kmk sik p0lah. tp kali t0wk, sik m0wk lah nak ngecewakan 0wank rite. Dh 0wank ngetag kmk p0lah jak la. Hikhikhik. Apa2 p0wn kmk sik p0lah kerana terpaksa. Mek p0lah dengan ikhlas ati ba. P0yoz bet0wl mek t0wk.

.FARHANA.
T0wk la gadis n0wk telas mengetag kmk. Cute sik nya. Cute 0wh. Hikhikhik. Pasti lalu jak kmk t0wk pic nya. Pasti aih.

Adakah anda suka blogging? kenapa?
0f coz la. Mun sik apa guna mek m0lah bl0g mun sik berblogging. Cewah. Lagi p0wn mek suka membaca crita & luahan ati 0wank. Ada n0wk hepi, ada n0wk cedeyh, ada n0wk lawak & leh kata macam2 ada eh. Selain ya, mek suka naip2, ngarang crita & dalam pada masa yang sama kei impr0ve mek p0wn typing. Walaupun dah agak mahir, mun sik di pratik slalu pandei ilank wak ba. Tang mena jak jawapan eh. K0nfiden lalu jak eh. Ahahaha.

Blog siapa yang slalu anda skodeng? nyatakan 5.
C0elah, banyak ilak bl0g member d sk0deng mek. Hikhikhikhik.
Syara
Sis ermie
My mum
My dad
My aunty
Ustaz R0sli Dhoby
onggon
bibi
Ajwin Ajeera
and sidak n0wk k0men entri mek & cdak msg ah shoutb0x mek.

Upload 5 gambar followers yang anda suke dan describe it.
Aih. Perlu ka. Macam sik perlu jak. Cewah. Hikhikhik. Jap2 k. Mek pk sapa l0wk. Erm. Aih. Apa sik da lam benak fikiran t0wk 0h. Actually smua mek suka tangga. Cbb cdak f0ll0wer mek cmua cute & kacak & chantek. Mun m0wk ngga gamba dak nya, juz click jak cdak2 f0llowers mek k.

Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menemani dan menyayangi anda sepenuh hati?
Sapa sik m0wk rite. Smua 0wank m0wk sese0wank dalam idup. 0wank n0wk sik kawin p0wn actually m0wk sese0wank lam idup. Ad0i2. Tp kita patut bersyukur cbb kita sentiasa di temani ALLAH s.w.t. Hikhikhik

Dan siapakah orang itu?
manusia la nak. Sikan binatang or makhluk alus or makhluk asing. Adalah 0wank nya. Mun m0wk tauk ilak cari dimpun. Hikhikhik. "I L0VE U B"

Taken or single? mana lagi bagus?
Duak2 p0wn bagus. Tp taken by gik bez. Asa dunia t0wk "HAI, ANNA YANG PUNYA".

Pernah tak cinta anda tak dibalas?
Sik pernah. Ntah. N0 k0men. Pernah ka sik. Cbb mek t0wk ukan nya pandei bergewek ilak. Huhuhu. Gewek p0wn dh besar t0wk.

Ciri2 bf/gf idaman anda? nyatakan 5?
Bait ati, Jujur, Ikhlas, Penyayang, Funny, Hepi go lucky, Understanding, Beriman. Actually, mek sik da la memilih lak. Janji nya 0k, walaupun nya pernah ada kisah silam. Kmk sik kesah. Lekak nya kenal mek & memiliki ati mek, nya m0wk berubah serta nya sentiasa igt yang kmk syg ngan nya. Lagip0wn kmk terimak 0wank seadanya & 0wank ya p0wn mesti bisa terimak mek seadanya. huhuhu

Pada umo berapakah anda merancang untuk berkahwin?
Kinek t0wk p0wn b0leh. Mun ada 0wank meminang. Sik kesah la bila2 p0wn. Janji kmk sik tua kerep0t. hikhikhik.

Nak berapa anak?
Mun dh rezeki ALLAH berik kmk terimak jak. N0 hal punya. Seb0leh2nya biarlah ek0wt sunnah nabi. Cewah.

10 orang bertuah yang anda ingin tag?
Smua f0llower mek. Mun yang baca p0wn silalah p0lah k. R0ger. Hikhikhik.

8 Budak Hitam:

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

yerp masing2 mestila kenak terimak dirik masing2 seadanya right..

hehehe...byk lak tag nk d polah ya mek maca jak la hahaha...

o_o said...

boh tag mek.mek dh colop awal2

»][«n¤nØt_§ka|Ørz»][« said...

2 ieza...
ya lah...
hikhikhik...
sik pa mun sik m0wk p0lah...
p0lah len kali p0wn sik pa...

2 o_o...
aih...
nie leh men c0lop2....
jaga tak...
kamek kubit tak lak...

khairul onggon said...

Aihhh.. kmk jadi mangsa juakkah?? Huhu.. Kmk dah sign MOU ngan persatuan blogger Malaya-Borneo sik boleh tag2 kmk ehek.. :)

Owh.. Kmk SMK Bukit Lima ngan SMB Chung Hua, Sibu...

farhana said...

haha thnx dear
i mmg chomel
heeeheee~
u pon chomel juga..

^_^

»][«n¤nØt_§ka|Ørz»][« said...

hikhikhik...

o_o said...

haha..kubit indahh..gaok eh..tkut mek.xbrani mek mok carik klaie..

»][«n¤nØt_§ka|Ørz»][« said...

2 o_o.
aih...
cam m0wk kenak kubit jak...
hikhikhik...