Monday, April 13, 2009

Jawab & Menang

Leka2 indah mek ngeray0 ke bl0g2 0wank. Abis bl0g 0wank sik d kenal, mek singgah. Wind0k wak ati mek maca dak nya p0wn st0ri. Ada n0wk bez. Ada n0wk lawak. Ada n0wk sedeyh. Macam2 jak ragam ada eh. Adoi yay. Then kmk singgah ah page Blog Ngerepak Onggon!. Kmk baca2 lah tek k0nok. Tetiba mek ngga sigek title t0wk. "Jawab dan Menang!! Serious!! Erk. Apakah itu. Cam bez jak. So, mek bertanyak la tek "APA HADIAH NYA". "RAHSIA" jawapan nya. Adoi2. Lemah sa nyawa eh. tp kmk ngegeh wak. Ek0wt jak la. Pertandingan t0wk ada syarat aih. M0wk tauk apa syarat nya ka. Tangga debah ya.

SYARAT-SYARAT PERTANDINGAN
1. Terbuka kepada semua bloggers..
2. Pilih gambar mana satu yang paling anda suka..
3. Nyatakan kenapa anda suka gambar itu dan emelkan jawapan anda bersama gambar tersebut ke emel onggon@gmail.com
4. Tinggalkan pesanan anda di shoutbox saya memberitahu bahawa anda telah menghantar emel tersebut.
5. 'Pertandingan' ini bermula 12 April 2009 dan akan tamat 15 April 2009 Rabu.
6. Pemenang akan diumumkan dalam entry terbaru pada hari Khamis 10 pagi.. (dan anda haruslah menghantar alamat untuk urusan pos hadiah).
7. Keputusan onggon adalah muktamad dan rules boleh berubah bila-bila masa berdasarkan jumlah penyertaan yerr..
8. Oppss.. Team opis aku "Search & Destroy" enggak bisa masuk pertandingan ini ya.. tats include you Naga Perang, Felix, Irbika, Cik Ah, Ayang, Wana, Mr. Fa, Fitrahulinsan, ZackCong, Ukiadora, Zetti... <-- Diaorang akan jadi juri dan penasihat hehehe..

S0, m0wk ngga pix sigek nie d pilih mek. Juh juh juh.

M0wk tauk ka, tegal apa mek pilih pix t0wk. M0wk tauk sik? Mesti tak0wank m0wk tauk nak. M0wk tauk ka sik ka tak0wank. Kmk sik kan madah apahal mek pilih pix t0wk. Hanya Onggon, juri & penasihat jak tauk pahal mek pilih pix t0wk. Hikhikhik. Hanya mek dpt madah "KMK SUKA PIX T0WK GILAK2".

4 Budak Hitam:

khairul onggon said...

Hehehe.. terkezut juak kmk ada urg tolong pomot jawab & menang tuk.. Actuaally kmk nang sik tauk nak engkah tajuk apa sebanrnya.. "Pilih & Menang" kot paling sesuaiii.. hehehe..

Makasih kerana ktk suka pix ya.. Kmk pun suka, tapi pemilihan brdasarkan kenak ktk suka gambar ya olrh blogger NagaPerang.. So, klak kita tunggu k.. Kebetulan NagaPerang EL ritok, maknya sakit.. edeh.. SMoga maknya sihat dan nya dtg on time esok.. hehe.. :)

o_o said...

hehe..tok urg x dknal ktk anta 1st komen..

kacak juak pic ya...tp kmk x pileh pic ya..mek pileh pic sunset..mudahan menang..dpe keta..hehe.berangan

»][«n¤nØt_§ka|Ørz»][« said...

2 onggon...
hikhikhik...
ya lah 0hh...
:D...
Mek tggu la t0wk...
nie tauk leh camera...
dh target t0wk m0wk meli nik0n DSLR...
Mun menang 0leh benda ya...
Ka0ng besar2 lah kmk...
ahahhaha....

»][«n¤nØt_§ka|Ørz»][« said...

2 o_o...
hikhikhik....
ngegeh kitak ya 0hh...
Kacak eh...
bukan kacak juak...
nang kacak ba....
Hikhikhik....
edehhh...
nang ada jak 0leh keta...
mun 0leh keta...
kmk jual keta ya...
mek meli camera.
nikon D3...
mun sik n0wk baru ya....
waaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......